Koop jij jouw onderbroeken het liefst zo voordelig mogelijk, maar ben je gehecht aan jouw favoriete merk? Je wilt je nieuwe ondergoed natuurlijk niet na drie keer wassen al bij het oud vuil gooien, dat bij goedkoop ondergoed van minder goede kwaliteit het geval kan zijn. Daarom hebben wij dé manier voor jou om je lievelingsondergoed voordelig in te slaan: een boxershortabonnement. Daarmee krijg jij elke maand een nieuwe onderbroek thuisgestuurd, maar dat is niet het enige voordeel!

Voordelige boxers voor heren

Handig toch, zo vaak als jij wil een nieuwe boxershort thuis op je deurmat? Misschien ben je gehecht aan de onderbroeken die je nu draagt, maar je kan natuurlijk een keer een ander merk proberen (of wellicht is jouw huidige merk te verkrijgen in een abonnement). Het is bij DeOnderbroekenbaas.nl mogelijk om een abonnement te nemen op boxershorts van de merken Björn Borg, Muchachomalo en IAMTORO. Muchachomalo is er speciaal voor de ‘bad boys’ en zelfverzekerde mannen die graag opvallen. De boxershorts van Muchachomalo gaan door de dikke, maar zachte stof lang mee en zijn ontworpen door kunstenaars en andere creatievelingen. Als je liever gaat voor stijlvolle, minder drukke prints op boxershorts met veel draagcomfort, kies dan voor IAMTORO. De boxers blijven gegarandeerd op hun plaats en je hebt dus geen last meer van een bouwvakkersdecolleté. Over de boxershorts van Björn Borg hoeven we eigenlijk niets uit te leggen. Iedereen kent het vertrouwde merk, wat je ziet is wat je krijgt (verkrijgbaar in microfiber en katoen)!

Zo werkt een onderbroekenabonnement

Een verrassing op je deurmat en dat zo vaak als jij wil. Met een boxershortabonnement krijg je elke maand een nieuwe onderbroek, maar je kan ook kiezen om eens per twee of eens per drie maanden nieuw ondergoed te ontvangen. Verder geef je jouw maat door en uiteraard wat je favoriete merk is. Heren kunnen kiezen voor boxershorts van IAMTORO, Muchachomalo en Björn Borg en dames kunnen een abonnement nemen op hipsters, strings of minishorts van Björn Borg. Je kunt een abonnement ook cadeau geven! Kijk hier voor meer informatie over de ondergoedabonnementen van DeOnderbroekenbaas.nl.

De voordelen van een boxershortabonnement

Als je nog twijfelt over de voordelen van het ontvangen van elke maand een nieuwe onderbroek, hebben we ze hier overzichtelijk onder elkaar gezet:

  • Nooit meer denken aan het kopen van ondergoed;
  • Je hoeft de deur niet meer uit om je ondergoed te kopen;
  • Iedere maand een verrassing op je deurmat;
  • Je betaalt geen verzendkosten;
  • Nooit meer onderbroekenstress;
  • Altijd unieke boxershorts in je kast;
  • Een boxershortabonnement is een uniek cadeau;
  • 100% coronaproof.

Contact met DeOnderbroekenbaas.nl

Kom je er zelf niet helemaal uit en heb je nog vragen over het ondergoedabonnement van DeOnderbroekenbaas.nl? We zijn te bereiken per e-mail op info@deonderbroekenbaas.nl. We staan je graag te woord en reageren zo snel mogelijk op je mail. Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen en wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen? Volg ons dan op Facebook en Instagram.