Heb jij de onderbroeken van Muchachomalo al eens gezien of gedragen? De kleurrijke, levendige prints kunnen je bijna niet zijn ontgaan. Als je het merk nog niet kent, laten we je graag kennismaken en als je al fan bent van het ondergoed van Muchachomalo, willen we je alles vertellen wat je nog niet wist over het merk!

Het ontstaan van Muchachomalo

Het begon allemaal met de zoektocht van een jonge lingeriehandelaar naar een merk met boxershorts met een verhaal. Een merk waar mensen over na zullen denken en over willen praten. Op dat moment was dit onvindbaar en daarom was het besluit snel genomen het merk zelf te creëren. Er werden samenwerkingen aangegaan met echte artiesten voor het ontwerpen van unieke prints, anders dan de rest, en dat resulteerde in het artistieke merk Muchachomalo. Het merk heeft een sterke visie, namelijk: draag kunst, altijd en overal, op je ondergoed!

Ben jij een Muchachomalo?

Om die vraag te kunnen beantwoorden is het handig om te weten wat het betekent. Muchachomalo betekent ‘bad boy’ in het Spaans. De Muchachomalo is zelfverzekerd, authentiek en van alle leeftijden. Alles is mogelijk voor de Muchachomalo, hij gaat recht op zijn doelen af en is niet bang risico’s te nemen. Hij kent zijn gedachten en is een natuurlijke leider. Hij weet mensen te enthousiasmeren, is bijna nooit alleen en zijn vrienden waarderen zijn eerlijkheid en moed. Bij vrouwen valt hij in de smaak: hij is charmant, onafhankelijk en zorgt goed voor zichzelf. Hij kan zelfs een beetje mysterieus zijn. En misschien wel het belangrijkst, een echte Muchachomalo groeit nooit écht op.

Happy onderbroeken van Muchachomalo

Muchachomalo heeft in de afgelopen jaren al meer dan 20.000.000 boxershorts verkocht over de hele wereld. En dat is niet gek, want de boxershorts met print zijn echt anders dan anders en dat is al veel mensen opgevallen. Het levendige ondergoed vertelt verhalen en ieder jaar brengt Muchachomalo een nieuwe collectie uit met een andere boodschap. De verhalen zijn geïnspireerd op wat er in de wereld gebeurt en gaan over echte gebeurtenissen en gevoelens, over tijdperken en plaatsen. De onderbroeken met print zijn gemaakt van dik, maar toch zacht katoen en dat maakt ze duurzaam. Heb je de boxershorts van Muchachomalo al eens gedragen? Dan weet je dat ze heerlijk zitten, tijdens iedere activiteit. Voor deze boxershorts geldt dus: fashion én comfort in combinatie!

Elke maand een nieuwe boxershort van Muchachomalo

Wist je dat het mogelijk is een abonnement te nemen op de boxershorts met print van Muchachomalo? Je krijgt dan iedere maand, elke twee of elke drie maanden een nieuwe boxershort thuisgestuurd. Wij kiezen steeds weer een unieke onderbroek voor je uit, dus jij krijgt steeds weer een cadeautje op je deurmat! Het enige dat jij hoeft te doen is het bestellen en het doorgeven van je maat. Je bepaalt natuurlijk ook zelf hoe vaak je een nieuwe boxershort wil ontvangen. De voordelen van een boxershortabonnement:

  • Nooit meer denken aan het kopen van ondergoed;
  • Je hoeft de deur niet meer uit om je ondergoed te kopen;
  • Iedere maand een verrassing op je deurmat;
  • Je betaalt geen verzendkosten;
  • Nooit meer onderbroekenstress;
  • Altijd unieke boxershorts in je kast;
  • Een boxershortabonnement is een uniek cadeau;
  • 100% coronaproof.

Over DeOnderbroekenbaas.nl

DeOnderbroekenbaas.nl is onderdeel van Tijdvooreennieuwe.nl. Bij Tijdvooreennieuwe.nl kun je terecht voor abonnementen op ondergoed van IAMTORO, Muchachomalo en Björn Borg. Bij DeOnderbroekenbaas.nl koop je jouw ondergoed per stuk of in een abonnement. Wil je contact met DeOnderbroekenbaas.nl? Je kunt ons bereiken per e-mail op: info@deonderbroekenbaas.nl. We staan je graag te woord en reageren zo snel mogelijk op je vragen!