Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Resultaat 1–48 van de 69 resultaten wordt getoond

Wie is Björn Borg?

Björn Borg is niet alleen een populair (sport)kleding- en ondergoedmerk, Björn Borg was een van de beste tennissers ter wereld in zijn jongere jaren. De in 1956 geboren Deen heeft internationaal veel bekende toernooien gewonnen en zorgde met zijn opvallende verschijning voor leven binnen de tenniswereld die toen nog behoorlijk conservatief was. Hij won van 1976 tot en met 1980 de titel van het bekende toernooi Wimbledon. In 1984 werd Björn Borg officieel een sportmerk met Rohdi Heintz als hoofddesigner.

 

Ondergoed van Björn Borg

In 1993 is een van de ontwerpers van het merk op onderzoek uitgegaan. Zijn doel was het ontwerpen van de perfecte onderbroek voor heren. Op dat moment was een onderbroek namelijk niet meer dan een stukje stof om de edele delen te beschermen (denk aan de herenslip). Het had niks met mode te maken; tijd voor verandering dus! Hij ontwierp de Björn Borg Classic Shorts 3201, een aangesloten model met lange pijpjes, zoals de boxershorts van nu. Op dat moment was er nog geen interesse van winkeliers om deze onderbroeken te verkopen, maar een paar jaar later kwam het model toch op de markt en het duurde niet lang voor het model de ondergoedmarkt voorgoed veranderde.

 

Heren-boxershorts

Björn Borg heeft inmiddels een horde aan trouwe fans die geen andere boxershorts willen dragen dan van het vertrouwde merk. Er is dan ook aan iedereen gedacht. Björn Borg heeft ondergoed voor sportieve en actieve mannen, gemaakt van microfiber. Dat materiaal voert vocht goed af en houd je droog tijdens iedere activiteit. Draag je liever boxershorts van katoen? De katoenen boxershorts zijn gemaakt van heerlijk zacht stretchkatoen. De collecties bestaan uit onderbroeken met print en boxers in effen kleuren.

 

Damesondergoed: strings, hipsters en minishorts

Natuurlijk heeft Björn Borg ook ondergoed voor de dames! Je kunt kiezen voor strings, minishorts en hipsters. Ook het damesondergoed van Björn Borg is gemaakt van katoen of van microfiber. Heb je een actief leven en/of sport je veel? Dan is microfiber waarschijnlijk de beste optie. Dat materiaal is licht en voert vocht goed af. Wil je vooral comfortabel en zacht ondergoed voor iedere dag, ga dan voor katoen. Aan jou de keuze! Beide soorten hebben absoluut geen gebrek aan draagcomfort.

 

Elke maand een nieuwe onderbroek van Björn Borg

Wist je dat het je een abonnement kunt nemen op je favoriete ondergoed? Onderbroekenstress is daarmee verleden tijd, want je hoeft nooit meer te denken aan het kopen van ondergoed. Wij kiezen zo vaak als jij wil uniek ondergoed voor je uit van kwaliteit. Het is mogelijk een keer per maand, iedere twee of elke drie maanden een nieuwe boxershort, string, hipster of minishort te ontvangen. Houd je van ondergoed met print of in effen kleuren? Wil je katoenen boxershorts ontvangen of liever van microfiber? De heren kunnen kiezen voor een abonnement op boxershorts met print of in effen kleuren en microfiber of katoen. Dames hebben kunnen kiezen voor strings, hipsters of minishorts. En ken je de andere merken al binnen onze collectie? Heren kunnen ook gaan voor boxershorts van Muchachomalo, IAMTORO of Zaccini.

 

Klanten over DeOnderbroekenbaas.nl

Ben je benieuwd naar de mening van andere klanten die je voor zijn gegaan? Je kunt de beoordelingen lezen op Kiyoh, een onafhankelijke website waar klanten hun beoordeling kunnen achterlaten over ons. De positieve beoordelingen blijven daar binnenstromen!

 

Contact met DeOnderbroekenbaas.nl

Heb je een vraag voor ons of wil je overleggen over de mogelijkheden en de artikelen? Je kunt contact opnemen door te mailen naar info@deonderbroekenbaas.nl. Ook zijn we te volgen op Facebook en Instagram. Daar zie je onze favoriete artikelen, het laatste nieuws en tevreden klanten terug!