Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Toont alle 9 resultaten

Hipsters van Björn Borg

Ben je al bekend met de uitgebreide collectie aan damesondergoed van Björn Borg? Hier vind je alle hipsters van Björn Borg binnen het aanbod van DeOnderbroekenbaas.nl. De hipsters zijn er, zoals je ziet, in effen kleuren of met print. De hipsters hebben veel draagcomfort en zijn daarom voor velen een onmisbare basis voor de dagelijkse outfit. Ben je een fanatieke sporter of heb je een actief leven? Dan zijn hipsters van microfiber wellicht iets voor jou. Dat materiaal voert vocht goed af en met de gladde naden voel je de hipsters bijna niet tijdens het dragen. Natuurlijk blijven de vertrouwde katoenen hipsters voor velen onmisbaar binnen hun ondergoedcollectie.

 

Een abonnement op damesondergoed van Björn Borg

Heb jij wel wat beters te doen dan het zoeken en bestellen van nieuw ondergoed? Dan vind je dit waarschijnlijk fijn te horen: wij zoeken graag zo vaak als jij wil unieke onderbroeken voor je uit. Het is mogelijk een abonnement te nemen op de hipsters van Björn Borg. Je krijgt dan iedere maand, elke twee of elke drie maanden een nieuwe hipster thuisgestuurd. Het enige dat je moet doen is het bestellen van het abonnement en vervolgens hoef je er niet meer over na te denken, wij zorgen voor jouw unieke ondergoedcollectie.

 

Volg DeOnderbroekenbaas.nl online

Wil je altijd op de hoogte zijn van leuke acties, de laatste nieuwtjes en het aanbod van DeOnderbroekenbaas.nl? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@deonderbroekenbaas.nl en onze onderbroekenbazen beantwoorden jouw e-mail zo snel mogelijk. Wil jij weten hoe klanten denken over DeOnderbroekenbaas.nl? Je kunt de ervaringen van anderen lezen op Kiyoh, een onafhankelijke website waar klanten hun beoordelingen kunnen achterlaten.