Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Toont alle 5 resultaten

Minishorts van Björn Borg

De minishorts van Björn Borg zijn al jaren bekend op de onderbroekenmarkt en dat begrijpen wij maar al te goed. De shorts zijn perfect voor iedere activiteit en hebben ontzettend veel draagcomfort. Er zijn minishorts met print en in effen kleuren en hier vind je alle minishorts van Björn Borg binnen de collectie van DeOnderbroekenbaas.nl. Er zijn minishorts in verschillende materialen: microfiber is perfect om te dragen tijdens het sporten of een actieve dag, ondergoed van katoen en Tencel voelt heerlijk zacht aan en is de ideale basis voor je dagelijkse outfit.

 

Een abonnement op damesondergoed van Björn Borg

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Ieder maand, elke twee of elke drie maanden een nieuwe, unieke minishort van Björn Borg op je deurmat. Goed nieuws: het is mogelijk een abonnement te nemen op de minishorts van Björn Borg. Wij kunnen zo vaak als jij wilt een nieuwe onderbroek voor je uitzoeken en jij hebt er helemaal geen omkijken meer naar. Onderbroekenstress is vanaf nu dus verleden tijd! Je leest hier alles dat je wilt weten over een abonnement op ondergoed van DeOnderbroekenbaas.nl.

 

Contact met DeOnderbroekenbaas.nl

Heb je vragen over een abonnement of een ander artikel? Je kunt contact opnemen door te e-mailen naar info@deonderbroekenbaas.nl. Onze onderbroekenbazen helpen je graag en reageren zo snel mogelijk op jouw e-mail. Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, leuke acties en het actuele aanbod? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Ben je benieuwd naar ervaringen van klanten met DeOnderbroekenbaas.nl? Reviews van klanten over DeOnderbroekenbaas.nl zijn voor iedereen inzichtelijk op Kiyoh, een onafhankelijke website waar klanten hun beoordelingen kunnen achterlaten.