Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Toont alle 12 resultaten

Strings van Björn Borg

Björn Borg heeft een mooie collectie aan damesondergoed en hier vind je alle strings van Björn Borg binnen het aanbod van DeOnderbroekenbaas.nl. Heb je weleens een string van Björn Borg gedragen? Ze zitten als gegoten en zijn er in verschillende materialen en met print of in effen kleuren. Ga jij voor strings van microfiber, van katoen of Tencel? Microfiber is perfect om te dragen tijdens het sporten, het voert vocht perfect af en je voelt de stof bijna niet. Katoen en Tencel zitten zacht en comfortabel en zijn het ideale materiaal voor ondergoed voor iedere dag.

 

Een abonnement op damesondergoed van Björn Borg

Heb jij eigenlijk helemaal geen tijd voor het uitzoeken van nieuw ondergoed? Dan is dit wellicht goed nieuws: wij doen het graag voor jou! Neem een abonnement op strings van Björn Borg en je krijgt iedere maand, elke twee of elke drie maanden een nieuwe, unieke string thuisgestuurd. Het bestellen van een abonnement is zo gedaan en verder heb je er geen omkijken meer naar. Iedere maand een verrassing op je deurmat, dat klinkt goed toch?

 

Contact met DeOnderbroekenbaas.nl

Wil je contact met DeOnderbroekenbaas.nl voor meer informatie over een onderbroek of over een ondergoedabonnement? We zijn bereikbaar per e-mail: mail jouw vraag naar info@deonderbroekenbaas.nl en onze onderbroekenbazen reageren zo snel mogelijk. Ben je benieuwd naar hoe klanten DeOnderbroekenbaas.nl beoordelen? Op Kiyoh kunnen klanten hun beoordeling achterlaten over ons voor jou!