Door admin

Dit zegt je ondergoed over jouw karakter

Heb je er weleens over nagedacht waarom je het ondergoed draagt dat je draagt? Misschien koopt iemand anders het voor je en vind je het eigenlijk altijd wel prima. De meeste mannen kiezen toch bewust voor een bepaald soort onderbroek en dat zegt iets over jouw karakter. Ben jij benieuwd naar wat jouw onderbroek over jou zegt?

Lees verder

0
0
Door admin

De onderbroekentrends van de zomer van 2021 voor heren

De zomer komt er alweer aan! En dat betekent vaak nieuwe kledingstukken of complete, nieuwe outfits. Ondergoed is de basis, dus ook dat hoort erbij. Maar nu we bijna het hele jaar binnen hebben gezeten, zien we weinig van de huidige modetrends op het gebied van ondergoed en daar vertellen wij je als echte onderbroekenbazen natuurlijk graag meer over! Lees je mee?

Lees verder

0
0
Door admin

Waarom dragen we eigenlijk ondergoed?

We zijn waarschijnlijk allemaal zo opgevoed om iedere dag weer ondergoed aan te trekken en het grootste deel van de dag te dragen, maar waarom dragen we eigenlijk ondergoed, hoe is het ontstaan en ook niet onbelangrijk: in welk ondergoed vinden vrouwen mannen het meest aantrekkelijk? Je leest het allemaal in deze blog.

Lees verder

0
0
Door admin

Een uniek cadeau voor Vaderdag: een boxershort(abonnement)!

Het lijkt door corona wel of we een jaar hebben overgeslagen, als je terugdenkt aan de laatste 12 maanden. Met zo weinig te doen het afgelopen jaar, zijn er ook weinig leuke herinneringen bijgekomen. Daardoor gaat de tijd langzaam op het moment zelf, maar is er ook niets om op terug te kijken. Dat klinkt nogal deprimerend, dus laten we het over iets leuks hebben: het is alweer bijna Vaderdag (20 juni)! En we kennen natuurlijk allemaal de vaders die zeggen geen cadeau te willen of alles al hebben. Heb jij zo’n vader? Dan hebben wij het perfecte vaderdagcadeau klaarliggen voor verzending. Iedere vader heeft namelijk ondergoed nodig en mooi ondergoed van topkwaliteit is vast en zeker welkom! Vaders zijn er natuurlijk in alle soorten en maten, dus we praten je hier graag bij over welke onderbroek het meest geschikt is als cadeau voor jouw vader.

Lees verder

0
0
Door admin

Björn Borg Performance Shorts: dé sportboxers voor heren

Joehoe! Fanatieke sporters, mensen met een lichamelijk zwaar beroep en andere actievelingen, opgelet! Je bent wellicht gewend aan je katoenen boxershorts, maar als je veel beweegt en zweet is dat materiaal eigenlijk helemaal niet zo prettig. Björn Borg, oorspronkelijk een sportmerk, heeft hier de oplossing voor met een lijn boxershorts van een ander materiaal, de Performance Shorts. We vertellen je hier graag alles over deze microfiber onderbroeken!

Lees verder

0
0
Door admin

Boxershorts in de sale? Neem een abonnement op boxers van Björn Borg!

Als echte onderbroekenbaas wil jij natuurlijk een unieke boxershortcollectie met gevarieerde onderbroeken. Dat begrijpen wij maar al te goed! DeOnderbroekenbaas.nl heeft een groot assortiment boxershorts in alle soorten en maten. Je kunt, als je niets anders te doen hebt, uitgebreid de tijd nemen om iedere boxershort te bekijken en de boxers die jij het leukst vindt toevoegen aan jouw onderbroekenlade. Voor sommigen is dat misschien een fijne bezigheid, anderen besteden hun tijd liever anders. In beide gevallen heeft DeOnderbroekenbaas.nl ideale mogelijkheden.

Lees verder

0
0
Door admin

Boxershorts voor heren van Björn Borg

Voordat Björn Borg verscheen op de markt voor ondergoed, was een onderbroek niet meer dan een stukje stof ter bescherming van de edele delen. Björn Borg heeft jaren geleden de markt (gelukkig) veroverd met de aansluitende boxershorts met pijpjes, zoals we ze kennen van nu. Inmiddels heeft Björn Borg een ontzettend groot en gevarieerd aanbod aan boxershorts. Voor heren én voor dames, maar met dit artikel zoomen we in op de Björn Borg-boxershorts voor heren.

Lees verder

0
0
Door admin

Ondergoed voor dames van Björn Borg

Björn Borg heeft de markt veroverd met katoenen ondergoed voor heren. Björn Borg was de eerste met aansluitende boxershorts met pijpjes, zoals we ze kennen van nu. Maar natuurlijk wordt er ook aan de dames gedacht. Björn Borg heeft meerdere soorten ondergoed voor dames in verschillende materialen, met print of in effen kleuren!

Lees verder

0
0
Door admin

Wat kan er nog wel? Verras hem met een boxer van Björn Borg!

Alhoewel de corona-maatregelen nu eindelijk (beetje bij beetje) versoepeld worden, kun je eigenlijk nog steeds niet veel doen buiten de deur. Een avondje stappen bijvoorbeeld, dat zit er voorlopig echt nog niet in. Toch is het handig om je niet al te druk te maken om wat er allemaal niet kan, je hebt er veel meer aan om te bedenken wat je nu wél kan, toch? We geven je natuurlijk graag wat extra inspiratie!

Lees verder

0
0
Door admin

Perfect voor een actief leven: microvezel boxers van Björn Borg

Hoeveel beweeg jij eigenlijk? Ga je op de fiets naar je werk of de supermarkt of pak je voor ieder klein stukje de auto? Misschien sport je tegenwoordig nog meer dan je voorheen deed (voor de coronaperiode) of heb je het sporten juist opgepakt. Er is toch weinig te doen en van alleen maar werken en thuiszitten, word je waarschijnlijk niet veel vrolijker. Sporten is dus een perfecte bezigheid tijdens deze pandemie, volgens de maatregelen uiteraard. Maar wat heb je nou echt nodig om te sporten? Daar gaan we hier graag verder op in.Lees verder

0
0