Door Aid Henic

Wat is het beste ondergoed voor heren?

Er wordt online flink wat afgespeurd naar het beste ondergoed voor de laagste prijzen. Het is natuurlijk ook erg eenvoudig om verschillende aanbieders te vergelijken als je online koopt. Logisch dus, dat het gebeurt. Niemand wil tenslotte meer betalen dan nodig is. Maar wat vind jij nodig? Vraag jezelf dat eerst af voor je begint met zoeken. Heb jij bijvoorbeeld een favoriet ondergoedmerk, wellicht in een bepaalde stof? Of vind jij het ook prima als je ondergoed draagt van een grote discountwinkelketen? We zetten de voor- en nadelen van merkondergoed en goedkoop ondergoed in deze blog graag onder elkaar!

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Muchachomalo-sale: neem een abonnement!

Muchachomalo heeft fantastische boxershorts, daarover zijn we het unaniem eens bij DeOnderbroekenbaas.nl. De onderbroeken zitten als gegoten, zijn gemaakt van zacht stretchkatoen en hebben de meest artistieke, kleurrijke en gevarieerde prints. We vertellen je met deze blog graag meer over het merk, voor wie het bedoeld is en hoe je op de meest voordelige manier Muchachomalo-ondergoed kan dragen.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Cadeau voor je vriendin: ondergoed van Björn Borg

Wil jij dit jaar eens met iets anders dan parfum en bloemen tevoorschijn komen op de verjaardag van je vriendin of vrouw? Dat begrijpen wij helemaal! Originele cadeaus worden namelijk veel langer herinnert en dat is mooi meegenomen. Natuurlijk wil je haar op de eerste plaats verrassen met iets waarvan ze blij wordt en dat niet meteen achter in de kast verdwijnt. Geef haar ondergoed van Björn Borg cadeau! Wij vertellen je hier graag waarom dat eigenlijk altijd een goed idee is.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Cadeau voor je vriend: boxers van Björn Borg

Het is weer zover, hij is bijna jarig en je hebt geen idee wat je voor je lover wil kopen. Waar wordt hij blij van? Misschien zegt hij niet eens een cadeau te willen of heeft hij eigenlijk alles al. Lastig, kunnen die verjaardagen van mannen zijn. Als dit je bekend voorkomt, lees dan snel verder! Zoals je namelijk mag verwachten van echte onderbroekenbazen, helpen wij jou graag met het uitzoeken van het perfecte cadeau voor hem.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

De levende legende: Björn Borg

Jongeren denken bij de naam Björn Borg wellicht meteen aan de boxershorts met de welbekende tailleband en kleurrijke prints, maar wie is eigenlijk de man achter het populaire merk? Björn Borg was in zijn jongere jaren een van de bekendste en meest succesvolle tennissers ter wereld. Hier lees je alles over Björn Borg, van de sportman tot het sportmerk.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

De modellen van IAMTORO

De modellen van IAMTORO zien er niet alleen goed uit in de boxershorts van het merk, ze zijn vanbinnen ook echt ‘toro’ (stier in het Spaans). IAMTORO werkt namelijk met modellen die niet alleen vanwege hun uiterlijk passen bij het merk. Ze gaan nog een stapje verder: de modellen van IAMTORO hebben (nu al, terwijl ze nog niet zo oud zijn) allemaal een verhaal. Echte levensverhalen, over de strijd die ze geleverd hebben om te komen waar ze nu zijn. Bijzonder dat een merk niet alleen aandacht schenkt aan de buitenkant, het uiterlijk, maar dat ook iemands levenservaring en -verhaal mee wordt genomen in de keuze voor modellen. Benieuwd? Wij delen hier graag in het kort de verhalen van de modellen die ons extra op zijn gevallen.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Origineel verjaardagscadeau: ondergoed van DeOnderbroekenbaas.nl!

Je hebt een verjaardag en natuurlijk hoort daar een cadeautje bij. Omdat je niet weer met een cadeaubon of een flesje parfum wil aankomen, ben je nu online op zoek naar een uniek verjaardagscadeau. Wellicht denk je in eerste instantie niet aan een nieuwe onderbroek, maar toch kan je iemand echt verrassen met origineel ondergoed als verjaardagscadeau. En wij zouden DeOnderbroekenbaas.nl niet zijn, als we de beste cadeautips voor een verjaardag niet met je zouden delen. Komen ze!

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

De soorten mannen-onderbroeken van DeOnderbroekenbaas.nl

Er zijn nogal wat soorten ondergoed voor mannen op de markt. Boxershorts met lange pijpen of met korte pijpen, wijde boxershorts, slips, strings of jockstraps. En alsof er nog niet genoeg keuzestress is, zijn de modellen er vaak met print én in effen kleuren. O ja, en dan nog het materiaal waarvan de onderbroeken gemaakt zijn: ga je voor katoen of heeft microfiber jouw voorkeur? We hebben geen jockstraps of slips in onze collectie, maar we lichten onze modellen, soorten en maten graag toe in dit artikel.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Hip, happy en duurzaam: Muchachomalo-boxershorts

We vinden het tegenwoordig gelukkig steeds belangrijker, dat de spullen die we kopen lang gebruikt kunnen worden en niet meteen klaar zijn voor het oud vuil. Afgeschreven, terwijl je er helemaal niet lang van hebt kunnen genieten. Omdat onderbroeken veel gedragen worden en vaak en goed gewassen moeten worden, is het handig om boxershorts te dragen die lang meegaan. Maar je wilt natuurlijk ook dat ze er leuk uitzien. En dat is logisch, vinden wij! Ben je al bekend met de duurzame boxershorts van Muchachomalo? Deze zijn artistiek, comfortabel en duurzaam!

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Top 5: Grappige onderbroeken met print

Grappige sokken zijn al een tijdje op de markt, maar nu worden grappige boxershorts ook steeds populairder. Als we het over grappig ondergoed hebben, dan hebben we het binnen ons assortiment over ondergoed van de merken Muchachomalo, Zaccini en Björn Borg. IAMTORO produceert boxershorts in effen kleuren en met patronen met het IAMTORO-logo. Dat zijn vooral stijlvolle boxershorts met een mooie pasvorm en geen grappige onderbroeken. Met dit artikel laten we graag onze grappigste opties zien!

Lees verder

0
0