Door Aid Henic

De grote onderbroekentest: Muchachomalo-review x100!

Ben jij benieuwd naar de mening van anderen voor je een nieuwe boxershort aanschaft? Dat snappen wij maar al te goed, want het kan soms best lastig zijn om het kaf van het koren te scheiden. Om je een handje te helpen, hebben we één van onze A-merken op de proef gesteld met 100 Muchachomalo-reviews als resultaat.

Reviews van Muchachomalo

Het kostte ons niet veel moeite om honderd kandidaten te vinden die mee wilden doen aan de grote onderbroekentest. En dan hebben we het niet over grote onderbroeken, maar over een uitgebreide test ;). We vonden het namelijk te saai en niet uitdagend genoeg om de kandidaten alleen om een review van Muchachomalo-boxershorts te vragen. Voor een eerlijk resultaat leek het ons beter om de Muchachomalo-reviews te verkrijgen door de boxershorts van ons A-merk te vergelijken met andere boxershorts van verschillende onbekende en bekende merken.

De onderbroekentest

Alle kandidaten kregen van ons een testpakketje met boxershorts van Muchachomalo en andere merken. De test duurde twee weken en het pakketje bevatte zeven boxershorts, voor iedere dag van de week één. De test duurde twee weken, omdat de onderbroeken na een wasbeurt nogmaals getest werden. We hebben de kandidaten gevraagd om per boxershort een formulier in te vullen en de boxershorts op verschillende punten te beoordelen. De belangrijkste punten in de test: kwaliteit na dragen en wassen, pasvorm, materiaal en uiterlijk.

100 Muchachomalo-reviews: de resultaten

We hebben de resultaten van alle boxershorts in de test vergeleken en we delen de conclusies per onderwerp graag met jullie.

Kwaliteit na dragen en wassen

Alle A-merken (Björn Borg, Calvin Klein, IAMTORO en Muchachomalo) in de test zijn met vlag en wimpel geslaagd voor deze test, zo ook Muchachomalo. Het materiaal, de elasticiteit en de kleuren zijn onveranderd na het wassen. Het verschil tussen de A- en B-merken werd erg duidelijk in deze test. Na een wasbeurt was de elasticiteit er bij sommige boxershorts al helemaal uit of waren de kleuren vervaagd. Zo blijkt wel dat het uiteindelijk juist voordeliger is om voor een A-merk te kiezen dan voor een goedkoper merk. De kandidaten hebben uiteraard volgens de wasvoorschriften gewassen.

Pasvorm

Muchachomalo kwam niet als eerste uit de test, maar heeft een mooie tweede plaats behaald. IAMTORO was Muchachomalo net voor. En daar hoeft Muchachomalo zich zeker niet voor te schamen, want IAMTORO staat bekend om de boxershorts met perfecte pasvorm.

Materiaal

Het ondergoed van Muchachomalo is van katoen en we merken dat het grootste deel van de kandidaten dit materiaal erg prettig vindt om te dragen. Het enige nadeel van katoen is dat het wat minder snel droogt en iets minder luchtig is dan microfiber. Om te dragen tijdens het sporten kiest een deel van de kandidaten bijvoorbeeld liever voor de boxershorts van microfiber van Björn Borg.

Uiterlijk

Dat is duidelijk! Muchachomalo kwam als eerste uit de bus wat betreft het uiterlijk van de boxershorts. Bijna alle kandidaten waren onder de indruk van de creatieve prints in mooie kleuren. En dat is eigenlijk niet zo verrassend, want de prints van Muchachomalo zijn samen met professionele kunstenaars ontworpen.

Conclusie

Met Muchachomalo weet je zeker dat je ondergoed met een fijne pasvorm koopt dat lang meegaat. Waar Muchachomalo écht in uitblinkt, zijn de unieke, artistieke prints op de boxershorts. Dus, ben jij op zoek naar originele boxershorts die iedere dag weer lekker zitten? En vind jij het niet erg om op te vallen? Dan is Muchachomalo jouw merk!

Eén boxershort of een abonnement

Hopelijk hebben we je een beetje geholpen met deze samenvatting van honderd Muchachomalo-reviews en kun jij met meer zekerheid kiezen voor de perfecte boxershort voor jou! Of voor een abonnement natuurlijk. Want wist je dat het mogelijk is om een boxershortabonnement af te sluiten? Je hoeft zelf nergens meer aan te denken en je krijgt zo vaak als jij wil een nieuwe boxershort thuisbezorgd. Kijk hier voor meer informatie over een abonnement op boxershorts van Muchachomalo.

0
0
Door admin

Altijd nieuwe onderbroeken van Muchachomalo? Neem een abonnement!

Nooit meer denken aan het kopen van nieuw ondergoed en
altijd verse boxershorts in huis. En dan natuurlijk van je favoriete merk:
Muchachomalo. De Onderbroekenbaas maakt het mogelijk voor jou!

 

Voordelen boxershortabonnement

Heb je al eens gehoord van een abonnement op boxershorts?
Het is bij de Onderbroekenbaas mogelijk om een onderbroekenabonnement te nemen,
voor jezelf of om cadeau te geven. En dat kan erg handig zijn, want:

 

 • Je hebt altijd verse, nieuwe onderbroeken in
  huis;
 • Je kiest zelf hoe vaak je een nieuwe short wilt
  ontvangen (een keer per maand, per 2 maanden of per kwartaal);
 • Je hoeft nooit meer te denken aan het kopen van
  boxershorts;
 • Je hoeft de deur niet meer uit om in de winkel
  te zoeken naar een leuk paar in de goede maat;
 • Je betaalt bij een abonnement geen
  verzendkosten;
 • Je hoeft niet meer te kiezen, want de
  Onderbroekenbaas kiest voor jou;
 • Bij een cadeau: de ontvanger wordt bij iedere
  levering weer verrast en herinnert aan jouw unieke cadeau. 

 

Muchachomalo voor heren

Muchachomalo ontwerpt en maakt ondergoed met heel veel
liefde en uiterste precisie. Dit populaire merk is gespecialiseerd in strakke
boxershorts voor mannen. Er is gekozen voor verfijnde stoffen, zoals katoen,
microfiber en bamboe en er is veel aandacht besteed aan de ideale lengte van de
broekspijpen. Muchachomalo heeft onderzocht wat de beste maten zijn door
verschillende lengtes te testen. Nooit meer last van irritaties bij de naden of
opkruipende pijpen dus, of je nu actief bezig bent of lekker aan het relaxen
bent.

 

Het Muchachomalo assortiment

Het uitgebreide assortiment van Muchachomalo bestaat uit
verschillende collecties, natuurlijk gebaseerd op de laatste modetrends. Ga je
liever voor opvallende prints op je onderbroek of voor een nette effen short?
Je hebt dus de keuze: onderscheid jezelf met een levendige print met meerdere
kleuren of blijf op de achtergrond en ga voor een effen onderbroek, als dat
gepaster is.

 

Herenondergoed van kwaliteit

Ben jij op zoek naar het beste herenondergoed? Stop dan met zoeken, je hebt het gevonden! Muchachomalo is al ruim 10 jaar de specialist in het maken van mooie en comfortabele onderbroeken. Een man draagt een boxershort bijna 24 uur per dag en dit mag daarom niet verwaarloosd worden. DeOnderbroekenBaas.nl helpt je graag! En zoals vertelt, met een abonnement hoef je helemaal niet meer te denken aan het kopen van je boxershorts en zoeken wij iedere maand een leuke, nieuwe onderbroek voor je uit. Bekijk het Muchachomalo-abonnement hier voor meer informatie.

 

 

1
1