Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Toont alle 5 resultaten

In ondergoed van DeOnderbroekenbaas.nl zie je er eigenlijk altijd op je allerbest uit, maar met een abonnement op jouw favoriete onderbroeken ben je pas een échte baas. Altijd de mooiste modellen, zonder dat het je tijd kost. Denken aan het kopen van nieuw ondergoed is met een abonnement verleden tijd, want wij kiezen de leukste onderbroeken voor je uit! Heb je voorkeur voor een bepaald model of vind je een bepaalde kleur lelijk? Geef dat dan even door, daar houden we graag rekening mee.

 

Word jij een échte baas?

Kies dan voor een onderbroekenabonnement van DeOnderbroekenbaas.nl. Het is nog eenvoudiger dan je wellicht verwacht: je kiest voor jouw favoriete merk (IAMTORO, Muchachomalo, Björn Borg en Zaccini), je geeft door welke maat je hebt en hoe vaak je nieuw ondergoed wil ontvangen. Met een onderbroekenabonnement word je eens per maand, per twee of per drie maanden verrast met een nieuwe onderbroek!

 

Voordelig ondergoed

Als je onderbroeken per stuk bestelt, dus niet in een abonnement, dan ben je eigenlijk altijd iets duurder uit. Voor een abonnement betaal je namelijk geen verzendkosten. En omdat we je graag zien als nieuwe klant, krijg je de eerste onderbroek van je abonnement extra voordelig. Vind jij het vooral belangrijk om zo weinig mogelijk geld uit te geven, maar wil je wel leuke boxershorts met print dragen? Ga dan voor een abonnement op ondergoed van Zaccini en je betaalt per levering (blijvend) slechts 9,95 euro.

 

Het perfecte cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die alles al heeft of zegt geen cadeau te willen? Dan is ondergoed wellicht het ideale cadeau. Iedereen heeft namelijk ondergoed nodig! En een onderbroekenabonnement is ook mogelijk als cadeau. Dat kan al vanaf 3 maanden. Wil je jouw cadeau persoonlijker maken? We doen er graag een handgeschreven kaartje bij met jouw bericht voor de ontvanger.

 

De levering

Als je een abonnement bestelt, verzenden we de eerste boxershort direct. Die heb je de volgende dag al in huis (als je op werkdagen bestelt). Daarna vindt de maandelijkse levering op de 23e of 24e van de maand plaats. Voorbeeld: je bestelt op 9 september een abonnement van Muchachomalo en je kiest ervoor om iedere maand een onderbroek van Muchachomalo te ontvangen. De eerste onderbroek ontvang je dan op 10 september, de dag na bestellen. De tweede boxershort ontvang je op de 24e of 25e van de volgende maand, in dit voorbeeld is dat dus op 24 of 25 oktober. Je betaalt je eerste boxershort via iDeal, Mistercash of Bancontact, daarna incasseren wij €16,99 per levering (rond de 1e van de maand).

 

De merken

Benieuwd naar de boxershorts waar je een abonnement op kunt nemen? Misschien heb je het al gezien bovenaan deze pagina. Dames kunnen kiezen voor een abonnement op hipsters, strings of minishorts van Björn Borg en voor heren is een abonnement mogelijk op drie verschillende merken. Weet jij al voor welk merk je zou gaan?

 

IAMTORO

IAMTORO wil mannen motiveren om hun kracht te gebruiken, zodat opgeven geen optie is en dromen in vervulling gaan. Om er het beste van te maken, heb je natuurlijk een goede basis nodig en die heb je met ondergoed van IAMTORO. De boxershorts van IAMTORO zijn atletisch gesneden en aan de achterkant wat hoger. Het ondergoed heeft mooie kleuren, zijn effen of hebben patronen en door de belijning op de boxers komen je been- en bilspieren extra mooi uit. Met ondergoed van IAMTORO ben je verzekerd van de perfecte fitting dat tijdens iedere activiteit op zijn plek blijft.

 

Muchachomalo

Muchachomalo is er speciaal voor de charmeurs en de ‘bad boys’, voor zelfverzekerde mannen die graag een beetje opvallen en altijd recht op hun doel afgaan. De boxershorts van Muchachomalo zitten lekker en hebben artistieke prints die in samenwerking met professionele kunstenaars ontworpen zijn. Met Muchachomalo draag je dus altijd kunst bij je!

 

Björn Borg

Ondergoed van Björn Borg is sportief, vertrouwd, heeft veel draagcomfort, ziet er leuk uit en is er in verschillende stoffen. Je kunt namelijk kiezen voor katoen of voor microfiber. Microfiber is ideaal tijdens het sporten, het droogt snel en ademt. Katoen kan eigenlijk altijd. Björn Borg was een van de voorlopers als we het hebben over ondergoed met gekleurde prints en heeft de markt voor mannenondergoed in 2004 veroverd en veranderd. Van saai en standaard naar uniek en levendig, zoals het ondergoed van nu!

 

Zaccini

Deze boxershorts zijn perfect voor iedereen die kwalitatief goede onderbroeken met print wil dragen en daarvoor zo min mogelijk wil uitgeven. De boxershorts van Zaccini hebben leuke prints en zijn er in vrolijke, effen kleuren. Het doel van Zaccini is om een lach op jouw gezicht te toveren met hun kleurrijke collectie onderbroeken en daar helpen wij graag aan mee!