Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Enig resultaat

In de jaren 80 begon de bekende tennisser Björn Borg zijn eigen kledinglijn. Hij verkocht de merknaam in 1987 en in 1989 is The Björn Borg Classic Short ontworpen. Een onderbroek was in die tijd niet meer dan een praktisch kledingstuk ter bescherming van de edele delen, dus dit strakke model met pijpen was revolutionair met een compleet andere uitstraling dan men gewend was. Met kleurrijke prints verandert Björn Borg het uiterlijk van ondergoed van saai naar uniek en levendig, zoals het ondergoed van nu.

Björn Borg onderbroeken: vertrouwd & sportief

Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken, de boxershorts met kleurrijke prints of effen kleuren en de welbekende taillebanden met de merknaam erop. Veel merken zijn Björn Borg gevolgd, maar boxershorts van Björn Borg blijven voor velen favoriet. Björn Borg heeft boxershorts in de stoffen katoen en microvezel. De boxershorts van katoen zitten heerlijk zacht en de shorts van microvezel zijn ideaal om in te sporten. Nog een voordeel: de kleuren van boxershorts van microvezel blijven extra lang mooi!

Boxershortabonnement Björn Borg

Bij DeOnderbroekenbaas.nl kun je onderbroeken per stuk kopen, maar je kan ook kiezen voor een boxershortabonnement. Met een abonnement hoef je eigenlijk nergens meer aan te denken. Het is mogelijk om eens per maand, per twee of per drie maanden een Björn Borg-boxershort te ontvangen. Gewoon thuis, op je deurmat. Je geeft door welke maat je hebt, of je voorkeur hebt voor microvezel of katoen, hoe vaak je een nieuwe onderbroek wil ontvangen en of je boxershorts wil met prints of in effen kleuren. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een gevarieerde collectie met onderbroeken met prints én in effen kleuren. Geef je voorkeuren door en DeOnderbroekenBaas.nl regelt de rest!