Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Enig resultaat

Levendige boxershorts van Björn Borg

De aansluitende onderbroeken met pijpjes, zoals we ze nu kennen, hebben we te danken aan Björn Borg, wist je dat? In de jaren 80 begon de bekende tennisser zijn eigen sportkledinglijn. Hij verkocht de merknaam Björn Borg in 1987 en in 1989 is The Björn Borg Classic Short ontworpen. Een onderbroek was in die tijd niet meer dan een praktisch kledingstuk ter bescherming van de edele delen, dus dit strakke model met pijpen was revolutionair met een compleet andere uitstraling dan men gewend was. Iets later veranderde Björn Borg het uiterlijk van ondergoed met kleurrijke prints van saai naar uniek en levendig, zoals het ondergoed van nu.

Björn Borg onderbroeken: vertrouwd & sportief

Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken, de boxershorts met kleurrijke prints of effen kleuren en de welbekende taillebanden met de merknaam erop. Veel merken zijn Björn Borg gevolgd, maar boxershorts van Björn Borg blijven voor velen favoriet. Björn Borg heeft boxershorts in de stoffen katoen en microvezel. De boxershorts van katoen zitten heerlijk zacht en comfortabel en de shorts van microvezel zijn ideaal om in te sporten vanwege de ventilerende en vochtafvoerende eigenschappen. Nog een voordeel van microfiber: de kleuren van boxershorts van microvezel blijven extra lang mooi!

Boxershortabonnement Björn Borg

Bij DeOnderbroekenbaas.nl kun je onderbroeken per stuk kopen, maar je kan ook kiezen voor een boxershortabonnement. Met een abonnement hoef je eigenlijk nergens meer aan te denken. Het is mogelijk om eens per maand, per twee of per drie maanden een Björn Borg-boxershort te ontvangen. Gewoon thuis op je deurmat. Je geeft door welke maat je hebt, of je voorkeur hebt voor microvezel of katoen, hoe vaak je een nieuwe onderbroek wil ontvangen en of je boxershorts wil met prints of in effen kleuren. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een gevarieerde collectie met onderbroeken met prints én in effen kleuren. Geef je voorkeuren door en DeOnderbroekenBaas.nl regelt de rest! De voordelen op een rijtje:

  • Nooit meer denken aan het kopen van ondergoed;
  • Je hoeft de deur niet meer uit om je ondergoed te kopen;
  • Iedere maand een verrassing op je deurmat;
  • Je betaalt geen verzendkosten;
  • Nooit meer onderbroekenstress;
  • Altijd unieke boxershorts in je kast;
  • Een boxershortabonnement is een uniek cadeau;
  • 100% coronaproof.

Contact met DeOnderbroekenbaas.nl

Heb je vragen over een boxershortabonnement of over de rest van ons aanbod? Onze onderbroekenbazen helpen je graag! Je kunt ons bereiken door te e-mailen naar info@deonderbroekenbaas.nl. Wil je altijd op de hoogte zijn van leuke acties, het nieuwe aanbod of reacties van andere klanten? Volg ons dan op Facebook en Instagram.