Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Enig resultaat

Boxershorts van IAMTORO zijn er voor krachtige mannen, die hun dromen najagen en nooit opgeven. Het ondergoed van IAMTORO staat bekend om de perfecte fitting, waardoor je boxershort blijft zitten en je geen last meer hebt van een bouwvakkersdecolleté. Bij DeOnderbroekenbaas.nl vind je nu ook onderbroekabonnementen voor IAMTORO onderbroeken.

De perfecte fitting

De boxershorts van IAMTORO zijn atletisch gesneden en aan de achterkant iets hoger. De stof sluit mooi aan op je lichaam en de short zakt niet daardoor niet af, wat je ook doet. Of je nu fanatiek aan het sporten of hard aan het werk bent, je bent ervan verzekerd dat een bouwvakkersdecolleté verleden tijd is. Door de ademende, zachte stof en de minimale naden, heb je geen last van irritaties of schurende naden. Je voelt de onderbroeken bijna niet tijdens het dragen. Nog een voordeel van de boxershorts van IAMTORO: de belijning legt de nadruk op je bil- en beenspieren, waardoor ze extra mooi uitkomen. Altijd fijn, toch?

De IAMTORO-collectie

De onderbroeken in de collectie van IAMTORO zitten heerlijk zacht en hebben bijna geen naden en labels: het kan voorkomen dat je twijfelt over of je een boxershort aan hebt, maar het grote voordeel is natuurlijk dat je geen last hebt van irritaties of jeuk. Het leuke aan de IAMTORO-collectie is dat deze gepresenteerd wordt door modellen die er niet alleen leuk uitzien, maar ook echt een verhaal te vertellen hebben. Ze zijn echt TORO door wat ze hebben meegemaakt in hun verleden en laten dit graag zien! Dat werkt inspirerend en motiverend voor veel mensen en dat past precies bij de missie die IAMTORO heeft. Door vol zelfvertrouwen jezelf te zijn, écht jezelf, haal je zoveel mogelijk uit het leven. Wist je dat de IAMTORO-collectie niet alleen uit ondergoed bestaat, maar dat je jouw sportieve outfit compleet kunt dragen in de IAMTORO-stijl? Er zijn trainingspakken, t-shirts, hoodies en allerlei accessoires.

Een abonnement op boxershorts van IAMTORO

Toro is het Spaanse woord voor stier. En stier staat voor kracht. IAMTORO wil mannen motiveren om hun kracht te gebruiken om nooit op te geven en hun doelen te bereiken. Om het beste te halen uit iedere dag, heb je ondergoed nodig dat goed zit én dat je geweldig staat. Met een boxershortabonnement van DeOnderbroekenbaas.nl hoef jij nergens meer aan te denken. Je geeft eenmalig door welke maat je hebt en hoe vaak je een nieuwe boxershort van jouw favoriete merk wilt ontvangen. DeOnderbroekenbaas.nl regelt de rest en zorgt voor een bijzondere en unieke onderbroekencollectie speciaal voor jou!