Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Enig resultaat

Ben jij niet bang om gezien te worden, ben je avontuurlijk ingesteld en durf je jouw stijl uit te dragen? Het rebelse merk Muchachomalo is in 2007 ontstaan voor de zogenaamde ‘bad boys’, de zelfverzekerde mannen. Muchachomalo-ondergoed heeft de markt veroverd met artistieke prints, gemaakt door kunstenaars.

Muchachomalo: ondergoed voor de bad boys

Muchachomalo ondergoed is ontworpen met als doel een label te ontwikkelen voor mannen die hun innerlijke ‘bad boy’ omarmen. Muchachomalo-boxershorts worden gedragen door zelfverzekerde, avontuurlijke mannen met een authentieke stijl. Charmeurs met een wild karakter die risico’s nemen om hun doelen te behalen en bijzonder aantrekkelijk zijn voor anderen.

Muchachomalo = kunst

Met unieke prints in levendige kleuren, ontworpen in samenwerking met diverse kunstenaars, zijn de boxershorts van Muchachomalo op artistieke manier onderscheidend van de rest. Muchachomalo maakt het mogelijk om altijd en overal kunst bij je te dragen. Het fijne aan deze onderbroeken is dat je niet alleen ondergoed hebt met een bijzonder uiterlijk, maar ook met uitzonderlijk veel draagcomfort. En een ander voordeel: door de goede kwaliteit zijn de boxershorts duurzaam en blijven het model en de heldere kleuren behouden. Ook na veelvuldig wassen.

Neem een boxershortabonnement

Altijd nieuwe onderbroeken van jouw favoriete merk thuisbezorgd krijgen, waarvoor je bijna niets hoeft te doen. Dat kan bij DeOnderbroekenBaas.nl. Met een onderbroeken abonnement van Muchachomalo is onderbroekenstress verleden tijd. Er wordt namelijk eens per maand, eens per twee of per drie maanden een nieuwe boxershort bij je thuisbezorgd. Je geeft eenmalig door welke maat je hebt en hoe vaak je nieuw ondergoed wilt ontvangen en DeOnderbroekenBaas.nl zorgt gegarandeerd voor een unieke collectie boxershorts. Verandert je maat of voorkeur tijdens het abonnement? Dat is geen probleem. Geef je wijzigingen eenvoudig online door en wij passen het voor je aan.

Geef een boxershort(abonnement) cadeau

Boxershorts van Muchachomalo zijn niet alleen verkrijgbaar in een onderbroekenabonnement, maar ze zijn uiteraard ook apart verkrijgbaar, in een 2-pack bijvoorbeeld. Zoek je een leuk cadeau voor stoere man? Dan is ondergoed van Muchachomalo een aanrader! Met de artistieke boxershorts van Muchachomalo die heerlijk zitten, ben jij verzekerd van een geslaagd cadeau. En wist je dat je ook een onderbroekenabonnement cadeau kan geven? Dat is al mogelijk vanaf 3 maanden!