Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Toont 1 resultaat

Ben jij niet bang om gezien te worden, ben je avontuurlijk ingesteld en durf je jouw stijl uit te dragen? Het rebelse merk Muchachomalo is in 2007 ontstaan voor de zogenaamde ‘bad boys’. Voor zelfverzekerde, avontuurlijke mannen met een authentieke stijl. Charmeurs met een wild karakter die risico’s nemen om hun doelen te behalen en bijzonder aantrekkelijk zijn voor anderen.

Muchachomalo = kunst

Met unieke prints in levendige kleuren, ontworpen in samenwerking met diverse kunstenaars, zijn de boxershorts van Muchachomalo op artistieke manier onderscheidend van de rest. Muchachomalo maakt het mogelijk om altijd en overal kunst bij je te dragen. Het fijne aan deze onderbroeken is dat je niet alleen ondergoed hebt met een bijzonder uiterlijk, maar ook met uitzonderlijk veel draagcomfort. En een ander voordeel: door de goede kwaliteit zijn de boxershorts duurzaam en blijven het model en de heldere kleuren behouden. Ook na veelvuldig wassen.

Neem een boxershortabonnement

Altijd nieuwe onderbroeken van jouw favoriete merk thuisbezorgd krijgen, waarvoor je bijna niets hoeft te doen. Dat kan bij DeOnderbroekenBaas.nl. Met een abonnement op boxershorts van Muchachomalo is onderbroekenstress verleden tijd. Er wordt namelijk eens per maand, eens per twee of per drie maanden een nieuwe boxershort bij je thuisbezorgd. Je geeft eenmalig door welke maat je hebt en hoe vaak je nieuw ondergoed wilt ontvangen en DeOnderbroekenBaas.nl zorgt gegarandeerd voor een unieke collectie boxershorts.