Als echte onderbroekenbaas wil jij natuurlijk een unieke boxershortcollectie met gevarieerde onderbroeken. Dat begrijpen wij maar al te goed! DeOnderbroekenbaas.nl heeft een groot assortiment boxershorts in alle soorten en maten. Je kunt, als je niets anders te doen hebt, uitgebreid de tijd nemen om iedere boxershort te bekijken en de boxers die jij het leukst vindt toevoegen aan jouw onderbroekenlade. Voor sommigen is dat misschien een fijne bezigheid, anderen besteden hun tijd liever anders. In beide gevallen heeft DeOnderbroekenbaas.nl ideale mogelijkheden.

Boxershorts per stuk of in een abonnement?

Ondergoed van Björn Borg is er voor heren en voor dames en in allerlei stofjes, kleuren en prints. Ga je voor microfiber of voor katoen? En houd je meer van effen kleuren of ga je voor boxershorts met print? Alles is mogelijk bij DeOnderbroekenbaas.nl. Je kunt iedere onderbroek zelf uitzoeken en per stuk bestellen, maar het is ook mogelijk een abonnement te nemen op jouw favoriete ondergoed. Daarover lees je later meer over in dit artikel!

Boxershorts heren                                        

Ben jij al gewend aan de boxershorts van Björn Borg en wil je geen ander ondergoed meer dragen? Je bent niet de enige, Björn Borg heeft een horde aan trouwe fans opgebouwd in de laatste decennia. Het sportmerk Björn Borg was ook de eerste die de aansluitende boxershort met pijpjes op de markt bracht en dat zijn we nog niet vergeten. Voorheen was herenondergoed niet meer dan een lapje stof om de edele delen te beschermen en dat heeft Björn Borg voorgoed veranderd. Tegenwoordig kunnen heren kiezen voor katoenen boxershorts, maar ook voor het vochtafvoerende materiaal microfiber. Microfiber is een mix van polyamide en elastaan en is dus perfect om in te sporten. Het gladde, soepele materiaal geeft geen irritaties en droogt supersnel. Natuurlijk zijn de katoenen boxershorts niet weg te denken. Katoen blijft voor velen favoriet: het is zacht en heerlijk comfortabel.

Boxershorts dames

Ook voor de dames heeft Björn Borg allerlei ondergoed binnen het aanbod. Dames zijn wat betreft ondergoed vaak iets kieskeuriger dan mannen en er zijn dan ook verschillende soorten en modellen ondergoed voor dames. Er zijn boxershorts voor dames, de minishorts van Björn Borg, maar er zijn ook strings en hipsters. Ook de damesonderbroeken zijn er in meerdere materialen: denk aan katoen en microfiber, maar ook aan Tencel, de merknaam van een nieuw en duurzaam materiaal dat gemaakt is van lyocell. Lyocell is een kunstmatige vezelf op natuurlijke basis.

Beste deal: boxershort-abonnement

En, weet jij al welk type koper jij bent? Neem je liever de tijd voor iedere onderbroek of laat je je liever verrassen door DeOnderbroekenbaas.nl? Dat is namelijk mogelijk met een abonnement op boxershorts. En een bijkomend voordeel: je betaalt geen verzendkosten, dus elke onderbroek is voordeliger in een abonnement. We leggen hier graag uit hoe een abonnement precies werkt. Het is eenvoudiger dan je wellicht denkt. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen voor jouw favoriete merk, welke maat je hebt, of je voorkeur hebt voor een bepaalde stof en of je onderbroeken met of zonder print wil. Wijzigingen mag je altijd doorgeven en DeOnderbroekenbaas.nl zorgt iedere keer weer voor een unieke verrassing op je deurmat. Je kunt een abonnement natuurlijk ook cadeau geven: het perfecte coronaproof-cadeau. De boxers kunnen namelijk rechtstreeks verzonden worden naar de ontvanger van het cadeau.

De voordelen van een abonnement op een rij:

  • Nooit meer denken aan het kopen van ondergoed;
  • Je hoeft de deur niet meer uit om je ondergoed te kopen;
  • Iedere maand een verrassing op je deurmat;
  • Je betaalt geen verzendkosten;
  • Nooit meer onderbroekenstress;
  • Altijd unieke boxershorts in je kast;
  • Een boxershortabonnement is een uniek cadeau;
  • 100% coronaproof.

Contact met DeOnderbroekenbaas.nl

Wellicht heb je vragen over een abonnement van DeOnderbroekenbaas.nl of kom je er zelf niet helemaal uit. Dan staan onze onderbroekenbazen jou graag te woord! Je kunt ons bereiken per e-mail op info@deonderbroekenbaas.nl. We zijn overigens ook actief op Facebook en Twitter. Volg ons daar voor leuke acties, onze favoriete onderbroeken en nog veel meer!