De kleurrijke boxershorts zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, maar wist je dat ze eigenlijk nog vrij nieuw zijn, die onderbroeken met print? En momenteel zijn er ontelbaar veel soorten op de markt. Het gaat van planten en bloemen tot landschappen en van dieren tot patronen. We nemen de verschillende thema’s graag onder de loep om het iets overzichtelijker te maken.

Dieren

We houden vaak zoveel van onze lieve huisdieren, dat we ze het liefst altijd bij ons willen dragen. En dat zie je dus ook terug op boxershorts. Boxershorts met huisdieren zijn natuurlijk leuk, maar wat denk je van wilde dieren? Flamingo’s en andere vogels bijvoorbeeld, libelles, ondergoed met panterprint of een print van slangenhuid. Alles kan!

Voedsel

We hebben het nodig om gezond te blijven, dus het is niet zo vreemd dat we vaak denken aan eten. En nu kun je het ook dragen op je ondergoed. Wat vind je van een boxershort met hotdogs of voor de warme dagen, met ijsjes?

Land(schappen)

Onderbroeken in het thema Japan bijvoorbeeld, met Japanse tekens en koi-karpers. Maar er zijn ook boxers met mooie landschappen: winterse bergen met sneeuw of een zonnig strand met palmbomen om lekker bij weg te dromen.

Planten en bloemen

Deze natuurlijke voorstellingen doen het altijd goed op ondergoed en er zijn dan ook veel . Kleurrijke bloemen of een complete jungle, bomen of mooie blaadjes: dat vindt iedereen leuk!

Patronen

Strepen, stippen en uitgebreide grafische patronen. Je komt het allemaal tegen op de boxershorts van Muchachomalo, Björn Borg en IAMTORO. Voor als je iets anders wil dan effen onderbroeken, maar de print niet per se iets voor hoeft te stellen. Abstracte prints zijn vaak goed te combineren met je outfit.

De merken

De merken in het assortiment van DeOnderbroekenbaas.nl hebben allemaal een herkenbare uitstraling. Je zou de boxershorts, ook zonder tailleband met merknaam, eenvoudig kunnen sorteren op merk. Ieder merk heeft een iets andere doelgroep en dat zie je. Bij welk merk voel jij je het meest thuis?

IAMTORO

IAMTORO heeft geen printjes nodig om geliefd te zijn. En dat past eigenlijk heel erg goed bij deze visie van het merk: door vol zelfvertrouwen jezelf te zijn, bereik je meer en haal je meer uit het leven.  De boxershorts van IAMTORO hebben mooie, effen kleuren of eenvoudige patronen. Less is more en dat doet IAMTORO fantastisch met stijlvolle onderbroeken.

Muchachomalo

Met boxershorts van Muchachomalo draag je altijd kunst bij je. De prints zijn kleurrijk, artistiek, opvallend en gericht op een specifieke doelgroep. Namelijk op de ‘bad boys’ en de charmeurs die het helemaal niet erg vinden om het middelpunt van de aandacht te zijn, juist niet. Muchachomalo heeft veel ondergoed met kleurrijke, grafische prints. Wil jij jezelf onderscheiden van de rest?

Björn Borg

Iedereen kent dit merk en de herkenbare tailleband met de merknaam die vaak boven de jeans uitkomt. Het merk Björn Borg heeft de markt voor herenondergoed veroverd met de aansluitende boxershort met print en was iets meer dan vijftien jaar geleden de enige echte voorloper van ondergoed met print.

Neem een ondergoedabonnement

Wil jij altijd de leukste onderbroeken thuisbezorgd krijgen, zonder dat je er veel voor hoeft te doen? Dat kan bij DeOnderbroekenbaas.nl heel eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is een abonnement afsluiten op jouw favoriete onderbroeken en daarna hoef je nergens meer aan te denken. Mannen kunnen kiezen voor boxers van Muchachomalo, IAMTORO en Björn Borg en vrouwen kunnen een abonnement nemen op strings, hipsters of minishorts van Björn Borg. Je bepaalt zelf hoe vaak je nieuwe boxershorts ontvangt, dat kan een keer per maand, per twee of per drie maanden. Nog niet helemaal overtuigd? Kijk hier voor meer informatie: https://deonderbroekenbaas.nl/boxershort-abonnement/.