Het is weer zover, hij is bijna jarig en je hebt geen idee wat je voor je lover wil kopen. Waar wordt hij blij van? Misschien zegt hij niet eens een cadeau te willen of heeft hij eigenlijk alles al. Lastig, kunnen die verjaardagen van mannen zijn. Als dit je bekend voorkomt, lees dan snel verder! Zoals je namelijk mag verwachten van echte onderbroekenbazen, helpen wij jou graag met het uitzoeken van het perfecte cadeau voor hem.

Het perfecte cadeau voor een man

Er zijn ontzettend veel mannen die zeggen geen cadeau te willen voor hun verjaardag of een ander moment waarop een cadeautje passend en leuk is. Daar trap jij natuurlijk niet in; iedereen vindt het leuk om te worden verrast met een mooi, bijzonder of persoonlijk cadeau. Het is soms alleen niet zo stoer om dat uit te spreken. Het zal je wellicht niet verbazen dat wij een nieuwe boxershort (of meer dan één boxershort) het beste cadeau voor een man vinden, maar we kunnen het ook duidelijk uitleggen. Iedereen heeft namelijk ondergoed nodig! En stijlvol ondergoed van kwaliteit, wie wil dat nou niet? Juist.

Ons favoriete ondergoed voor heren

Björn Borg heeft jaren geleden de onderbroekenmarkt voorgoed veranderd. Gelukkig maar, anders liepen alle mannen nu nog steeds in slips rond. Björn Borg, oorspronkelijk een sportmerk, was het eerste merk dat met de aansluitende boxershort met pijpjes (en later met gekleurde prints) de markt opging. En dat heeft gewerkt; Björn Borg heeft een flinke groep trouwe fans opgebouwd en inmiddels zijn veel andere merken Björn Borg gevolgd. Er zijn veel mannen die alleen maar ondergoed van het bekende merk willen dragen. In de shop vind je ons volledige aanbod aan boxershorts van Björn Borg, maar we lichten onze favorieten van dit moment hier graag voor je uit:

Björn Borg – Sammy Geo Tile – 2-pack

Oranje boven! Met dit 2-pack van Björn Borg. Een van de boxers is oranje met een donkerblauwe tailleband en in witte letters de merknaam. De andere short heeft een geblokte print in de kleuren oranje, zwart, wit en verschillende kleuren blauw. Een gevarieerd 2-pack dus van zacht stretchkatoen, dat vast en zeker graag in ontvangst genomen wordt.

Björn Borg – Microfiber Shorts Black & Flower – 2-pack

En wat vindt hij van dit 2-pack denk je? Dit 2-pack van Björn Borg bestaat uit een effen boxershort en een boxershort met bloemenprint. De effen boxershort is helemaal zwart met de merknaam in grijze letters op de elastische tailleband. De andere short is ook zwart, maar heeft een mooie bloemenprint in het rood-oranje en een beetje groen. De boxers zijn gemaakt van het materiaal microfiber: ideaal voor de sporter omdat het supersnel droogt en soepel, glad en licht is.

Geef hem een abonnement cadeau

Wil je je man of vriend verrassen met een cadeau dat leuk is, maar ook tijd en moeite bespaart voor een langere periode? Geef hem dan een boxershortabonnement cadeau. Een abonnement is maandelijks opzegbaar, eenvoudig te bestellen én goedkoper dan boxershorts die je per stuk bestelt. Het werkt zo: je kiest voor een van de A-merken (waaronder Björn Borg), geeft de juiste maat door en kiest voor een boxershort één keer per maand, eens per twee maanden of eens per drie maanden. Je kunt de boxershorts als verrassing laten bezorgen, superleuk toch (en helemaal coronaproof)?! De voordelen van een abonnement op ondergoed van DeOnderbroekenbaas.nl zijn:

  • Nooit meer denken aan het kopen van ondergoed;
  • Je hoeft de deur niet meer uit om je ondergoed te kopen;
  • Iedere maand een verrassing op je deurmat;
  • Je betaalt geen verzendkosten;
  • Nooit meer onderbroekenstress;
  • Altijd unieke boxershorts in je kast;
  • Een boxershortabonnement is een uniek cadeau;
  • 100% coronaproof.