Wil jij dit jaar eens met iets anders dan parfum en bloemen tevoorschijn komen op de verjaardag van je vriendin of vrouw? Dat begrijpen wij helemaal! Originele cadeaus worden namelijk veel langer herinnert en dat is mooi meegenomen. Natuurlijk wil je haar op de eerste plaats verrassen met iets waarvan ze blij wordt en dat niet meteen achter in de kast verdwijnt. Geef haar ondergoed van Björn Borg cadeau! Wij vertellen je hier graag waarom dat eigenlijk altijd een goed idee is.

Het perfecte cadeau voor een vrouw

Meestal zijn het de mannen die zeggen geen cadeau te willen of alles al te hebben. Toch zijn er ook genoeg vrouwen die echt niet weten wat ze cadeau kunnen vragen. En als jij nu dus een cadeautje zoekt voor zo’n vrouw, hebben wij de ideale oplossing voor jou. Wat heeft iedereen namelijk dagelijks nodig? Eten natuurlijk, rust en jij kan vast nog meer dingen bedenken, maar ondergoed hoort ook in dat rijtje thuis. En wie wil er nou geen stijlvol ondergoed dat heerlijk zit en lang meegaat? In de shop vind je hipsters, minishorts en strings van Björn Borg.   

Ons favoriete damesondergoed

Björn Borg is een echte pionier op de markt van ondergoed. Vooral voor het herenondergoed heeft Björn Borg veel betekent, denk aan de transformatie van slip tot aansluitende boxershort met pijpjes (zoals de modellen van nu) en de gekleurde prints. Daardoor heeft Björn Borg veel bekendheid en trouwe fans opgebouwd en is er ook ondergoed voor dames ontworpen en op de markt gebracht. Damesondergoed van Björn Borg wordt veel gedragen tijdens het sporten, maar is ook stijlvol te combineren met je dagelijkse outfit. We zouden helpen met het perfecte cadeau, dus we zetten onze favoriete modellen van dit moment graag voor je in de spotlights:

Björn Borg – Graphic Floral Cotton Minishorts Burnished Lilac – 3-pack

Wil jij niet één, maar meteen drie minishorts cadeau geven? Dan is dit 3-pack van Björn Borg een heel goede keuze. Met twee effen minishorts, een in het grijs en de andere in de kleur roze, en een minishort met bloemenprint (ook in het roze), wordt dit 3-pack zeker goed ontvangen! De minishorts voor dames zijn gemaakt van zacht stretchkatoen en zitten heerlijk tijdens iedere activiteit.

Björn Borg – Solid String Winetasting – 1-pack

In deze stijlvolle string wil iedere vrouw gezien worden en is ook erg praktisch! Deze wijnrode string is gemaakt van het materiaal microfiber dat perfect is om te dragen tijdens het sporten. Het voert vocht zo goed af, dat het al bijna droog uit de wasmachine komt. Ook is de string bijna helemaal lasergesneden zonder zichtbare naden.

Geef haar een abonnement cadeau

Wil je haar echt verrassen met een cadeau dat superleuk is om te krijgen, maar in de toekomst ook tijd en moeite bespaart (win-win dus)? Geef haar een abonnement op damesondergoed cadeau! Een abonnement is eenvoudig te bestellen, maandelijks opzegbaar én goedkoper dan ondergoed dat per stuk besteld wordt. Wil jij jouw vrouw of vriendin een abonnement cadeau geven? Geef dan aan ons door welk ondergoed je cadeau wil geven. Je kan kiezen voor hipsters, minishorts of strings. Natuurlijk hebben we ook de maat nodig en willen we weten hoe vaak er nieuw ondergoed verzonden mag worden. Je kunt kiezen voor een keer per maand, eens per twee of eens per drie maanden. Voor de duidelijkheid staan hier de voordelen van een ondergoedabonnement onder elkaar:

  • Nooit meer denken aan het kopen van ondergoed;
  • Je hoeft de deur niet meer uit om je ondergoed te kopen;
  • Iedere maand een verrassing op je deurmat;
  • Je betaalt geen verzendkosten;
  • Nooit meer onderbroekenstress;
  • Altijd unieke boxershorts in je kast;
  • Een boxershortabonnement is een uniek cadeau;
  • 100% coronaproof.