Vroeger was een onderbroek vooral praktisch en alleen voor mannen. Tegenwoordig draagt iedereen ondergoed en dient het niet alleen ter bescherming, maar is het een onderdeel van je stijlvolle outfit. Er zijn ontzettend veel soorten ondergoed en we bekijken aan het begin van dit nieuwe jaar graag naar de beste boxershorts en de onderbroeken-trends van 2021.

Trends

We zien de laatste jaren steeds meer ‘duurzame’ stoffen op de markt. Het is natuurlijk fijn dat er aandacht wordt besteed aan het milieu, maar ga er niet vanuit dat iets dat duurzaam genoemd wordt, dat ook daadwerkelijk is. Bamboe bijvoorbeeld, lijkt goed te zijn voor het milieu, maar de manier waarop bamboe bewerkt wordt tot een stof, is erg chemisch en schadelijk! Als je duurzaamheid belangrijk vindt, kun je beter zelf goed onderzoek doen in plaats van de mooie woorden te geloven. Ook dit jaar zullen we de kleurrijke randen met prints weer boven de jeans zien uitsteken. Je ziet planten en bloemen, dieren, eten, grafische prints, patronen en ga zo maar even door! Eigenlijk is niets te gek voor een design van een boxershort.

Ondergoed met print

In het jaar 2004 was Björn Borg de eerste die op de markt verscheen met boxershorts met gekleurde prints. En dat is nu nog steeds te merken, want als pionier heeft Björn Borg veel trouwe fans overgehouden die alleen tevreden zijn met de onderbroeken van het bekende merk. Maar er is een ander merk dat misschien zelfs meer uitpakt met de prints. Ken je het merk Muchachomalo al? We vertellen je graag meer over dit artistieke merk uit Nederland!

Happy onderbroeken van Muchachomalo

Het Nederlandse merk Muchachomalo maakt boxershorts speciaal voor de ‘bad boys’. Muchachomalo betekent in het Spaans namelijk letterlijk ‘bad boy’, dus dat is logisch. Muchachomalo ontwerpt de prints van de boxershorts met kunstenaars en creatievelingen. Daar mag je dus echt iets van verwachten en Muchachomalo maakt de verwachtingen helemaal waar. De prints zijn niet alleen mooi, maar er zit meer achter. Met iedere collectie wordt namelijk een verhaal vertelt. Een verhaal dat geïnspireerd is op gevoelens, het echte leven, wat er in de wereld gebeurt of op een tijdperk, plaats of land. Iedere collectie heeft een boodschap en dat maakt de prints nog interessanter. Muchachomalo maakt het mogelijk om altijd art bij je te dragen, dus waarom niet? Kunst is wat je billen willen!

De beste onderbroeken in een abonnement

Wist je dat het ook mogelijk is om elke maand een boxershort thuisgestuurd te krijgen? Dat kan met een ondergoedabonnement van DeOnderbroekenbaas.nl. Je kunt kiezen voor boxershorts van IAMTORO, Muchachomalo of Björn Borg. Het is mogelijk om een keer per maand, een keer per twee of per drie maanden een nieuwe boxershort van jouw favoriete merk te ontvangen. Wat jij wil! Heb je bepaalde voorkeuren? Die kun je natuurlijk aan ons doorgeven. Verder hoef je eigenlijk niets te doen. Met een abonnement word je zo vaak als jij wil, verrast met een unieke, nieuwe boxershort. Nooit meer onderbroekenstress!

Geef de beste boxershorts cadeau

Een boxershortabonnement kun je ook cadeau geven! Dat kan al vanaf 3 maanden, maar dat kan natuurlijk ook onbepaalde tijd. Opzeggen kan maandelijks en wijzigingen kun je tussendoor aan ons doorgeven. Dat is geen enkel probleem. Een abonnement is een coronaproof cadeau, want je bestelt het online en het wordt bij de ontvanger van het cadeau thuisbezorgd. We kunnen er een handgeschreven kaartje met jouw bericht voor de ontvanger bij doen. Het kaartje kun je toevoegen aan je bestelling en wij doen de rest. Je hebt eigenlijk geen omkijken meer naar je cadeau, handig toch?