Ben jij benieuwd naar de mening van anderen voor je een nieuwe boxershort aanschaft? Dat snappen wij maar al te goed, want het kan soms best lastig zijn om het kaf van het koren te scheiden. Om je een handje te helpen, hebben we één van onze A-merken op de proef gesteld met 100 Muchachomalo-reviews als resultaat.

Reviews van Muchachomalo

Het kostte ons niet veel moeite om honderd kandidaten te vinden die mee wilden doen aan de grote onderbroekentest. En dan hebben we het niet over grote onderbroeken, maar over een uitgebreide test ;). We vonden het namelijk te saai en niet uitdagend genoeg om de kandidaten alleen om een review van Muchachomalo-boxershorts te vragen. Voor een eerlijk resultaat leek het ons beter om de Muchachomalo-reviews te verkrijgen door de boxershorts van ons A-merk te vergelijken met andere boxershorts van verschillende onbekende en bekende merken.

De onderbroekentest

Alle kandidaten kregen van ons een testpakketje met boxershorts van Muchachomalo en andere merken. De test duurde twee weken en het pakketje bevatte zeven boxershorts, voor iedere dag van de week één. De test duurde twee weken, omdat de onderbroeken na een wasbeurt nogmaals getest werden. We hebben de kandidaten gevraagd om per boxershort een formulier in te vullen en de boxershorts op verschillende punten te beoordelen. De belangrijkste punten in de test: kwaliteit na dragen en wassen, pasvorm, materiaal en uiterlijk.

100 Muchachomalo-reviews: de resultaten

We hebben de resultaten van alle boxershorts in de test vergeleken en we delen de conclusies per onderwerp graag met jullie.

Kwaliteit na dragen en wassen

Alle A-merken (Björn Borg, Calvin Klein, IAMTORO en Muchachomalo) in de test zijn met vlag en wimpel geslaagd voor deze test, zo ook Muchachomalo. Het materiaal, de elasticiteit en de kleuren zijn onveranderd na het wassen. Het verschil tussen de A- en B-merken werd erg duidelijk in deze test. Na een wasbeurt was de elasticiteit er bij sommige boxershorts al helemaal uit of waren de kleuren vervaagd. Zo blijkt wel dat het uiteindelijk juist voordeliger is om voor een A-merk te kiezen dan voor een goedkoper merk. De kandidaten hebben uiteraard volgens de wasvoorschriften gewassen.

Pasvorm

Muchachomalo kwam niet als eerste uit de test, maar heeft een mooie tweede plaats behaald. IAMTORO was Muchachomalo net voor. En daar hoeft Muchachomalo zich zeker niet voor te schamen, want IAMTORO staat bekend om de boxershorts met perfecte pasvorm.

Materiaal

Het ondergoed van Muchachomalo is van katoen en we merken dat het grootste deel van de kandidaten dit materiaal erg prettig vindt om te dragen. Het enige nadeel van katoen is dat het wat minder snel droogt en iets minder luchtig is dan microfiber. Om te dragen tijdens het sporten kiest een deel van de kandidaten bijvoorbeeld liever voor de boxershorts van microfiber van Björn Borg.

Uiterlijk

Dat is duidelijk! Muchachomalo kwam als eerste uit de bus wat betreft het uiterlijk van de boxershorts. Bijna alle kandidaten waren onder de indruk van de creatieve prints in mooie kleuren. En dat is eigenlijk niet zo verrassend, want de prints van Muchachomalo zijn samen met professionele kunstenaars ontworpen.

Conclusie

Met Muchachomalo weet je zeker dat je ondergoed met een fijne pasvorm koopt dat lang meegaat. Waar Muchachomalo écht in uitblinkt, zijn de unieke, artistieke prints op de boxershorts. Dus, ben jij op zoek naar originele boxershorts die iedere dag weer lekker zitten? En vind jij het niet erg om op te vallen? Dan is Muchachomalo jouw merk!

Eén boxershort of een abonnement

Hopelijk hebben we je een beetje geholpen met deze samenvatting van honderd Muchachomalo-reviews en kun jij met meer zekerheid kiezen voor de perfecte boxershort voor jou! Of voor een abonnement natuurlijk. Want wist je dat het mogelijk is om een boxershortabonnement af te sluiten? Je hoeft zelf nergens meer aan te denken en je krijgt zo vaak als jij wil een nieuwe boxershort thuisbezorgd. Kijk hier voor meer informatie over een abonnement op boxershorts van Muchachomalo.