De modellen van IAMTORO zien er niet alleen goed uit in de boxershorts van het merk, ze zijn vanbinnen ook echt ‘toro’ (stier in het Spaans). IAMTORO werkt namelijk met modellen die niet alleen vanwege hun uiterlijk passen bij het merk. Ze gaan nog een stapje verder: de modellen van IAMTORO hebben (nu al, terwijl ze nog niet zo oud zijn) allemaal een verhaal. Echte levensverhalen, over de strijd die ze geleverd hebben om te komen waar ze nu zijn. Bijzonder dat een merk niet alleen aandacht schenkt aan de buitenkant, het uiterlijk, maar dat ook iemands levenservaring en -verhaal mee wordt genomen in de keuze voor modellen. Benieuwd? Wij delen hier graag in het kort de verhalen van de modellen die ons extra op zijn gevallen.

Krachtige verhalen van de IAMTORO-modellen

Een aantal van de bijzondere verhalen delen we hier graag met jou. De verhalen passen stuk voor stuk bij de visie van IAMTORO: iedereen kan succesvol zijn door te putten uit eigen kracht en door vol zelfvertrouwen jezelf te zijn, haal je meer uit het leven.

Don’t stop dreaming after a nightmare

Toen Daniel op zijn veertiende gerekruteerd werd door het leger om te vechten tegen de rebellen in Syrië, vluchtte hij helemaal alleen naar Nederland. Hij wilde spelen en naar school en niet vechten. Toen hij na een zware toch in Turkije aankwam, was er niemand die naar hem omkeek. Na een tijdje op straat te hebben gezworven, werd hij aangesproken door een man die hem een zware fabrieksbaan aanbood in ruil voor onderdak en eten. Omdat Daniel de droom had te sturen en iets te maken van zijn leven, is hij Turkije doorgereisd van het ene baantje naar het andere. Na twee jaar is het hem gelukt om naar Nederland te gaan, waar hij liefdevol werd opgevangen. Hij woont nu bijna twee jaar in Nederland en wil graag iets terugdoen voor Nederland.

Hunt your dreams

Levi’s wereld stortte in toen zijn zus overleed. Het verlies viel hem zwaar en hij wist niet hoe verder te moeten zonder haar. Na een periode van rouw heeft hij zich bij elkaar weten te rapen met een doel. Hij wilde niets liever dan zijn zus trots maken. Ze zou hem niet willen zien treuren, ze zou willen dat hij succes heeft. Hij heeft de draad weer opgepakt en werkt nog harder aan het behalen van zijn dromen.

Believe, achieve, succeed

Mark werd gepest in zijn jeugd, omdat hij toen al niet meeliep met de rest en zijn eigen geloof najaagde. Dat laatste is hij altijd blijven doen. Na de middelbare school ging Mark defensie in vanwege een weddenschap. Mensen om hem heen dachten dat hij niet eens zou worden toegelaten, maar hij wilde zich bewijzen en heeft er uiteindelijk bijna 14 jaar gediend. Omdat hij het meeste plezier haalde uit het helpen van anderen, is hij met een nieuwe uitdaging gestart: mensen begeleiden naar een plantaardige lifestyle en het leren omgaan met stress.

De perfecte pasvorm van IAMTORO

Ben je al bekend met de boxershorts van IAMTORO? De boxershorts zijn aan de achterkant iets hoger, zodat je nooit meer last hebt van een bouwvakkersdecolleté. Er is veel aandacht besteed aan de pasvorm van de onderbroeken en ze zijn gemaakt van zacht, ademend katoen met minimale naden. Zo krijg jij geen last krijgt van schurende naden en irritaties. Maar het oog wil natuurlijk ook wat en dat is IAMTORO niet vergeten. De belijning van de boxershorts legt de nadruk op je bil- en beenspieren, waardoor ze extra mooi uitkomen. In een boxershort van IAMTORO zie je er dus nóg beter uit dan normaal. De onderbroeken zijn er in effen kleuren of met patronen die bestaan uit IAMTORO-logo’s.

Elke maand een nieuwe boxershort van IAMTORO

Het is bij DeOnderbroekenbaas.nl mogelijk een abonnement te nemen op jouw favoriete onderbroeken. Je hoeft alleen maar door te geven welke maar je hebt en hoe vaak je een nieuwe boxershort wil ontvangen. Wij regelen de rest! Handig toch? Je krijgt met een abonnement iedere maand, elke twee of elke drie maanden een verse boxershort thuisgestuurd. Alle informatie over een boxershortabonnement vind je hier. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@deonderbroekenbaas.nl.