Heb je er weleens over nagedacht waarom je het ondergoed draagt dat je draagt? Misschien koopt iemand anders het voor je en vind je het eigenlijk altijd wel prima. De meeste mannen kiezen toch bewust voor een bepaald soort onderbroek en dat zegt iets over jouw karakter. Ben jij benieuwd naar wat jouw onderbroek over jou zegt?

De slip

De ouderwetse slip kan eigenlijk alleen mooi gedragen worden door de afgetrainde mannen onder ons. De zelfverzekerde, (bijna overdreven) gespierde mannen die liefst zoveel mogelijk laten zien van hun sterke bil- en beenspieren. Helaas zien we vaak dat de mannen die het niet zo belangrijk vinden wat ze dragen, in deze slips door het leven gaan. Ben jij zo’n man? Misschien is het je niet opgevallen, maar als je deze slips wil blijven dragen, kunnen wat uurtjes in de sportschool waarschijnlijk geen kwaad. Heb je daar geen zin in of geen tijd voor? Kies dan liever voor een wijde of aansluitende boxershort met pijpjes. Die bedekken net iets meer, zitten comfortabel en je ziet er tien keer beter uit.

De wijde boxershort

Deze onderbroeken zitten heerlijk, maar niet onder een strakke broek. Een bezoekje aan de wc kost ook net wat meer tijd met een losse onderbroek, want de boxershort moet natuurlijk wel weer netjes je broek in. Vind je iets meer ruimte rond je middel wel prettig en draag je toch altijd losse broeken? Comfort boven alles dus? Dan zit je goed met een wijde boxershort.

De aansluitende boxer

Dit zijn de meest gedragen onderbroeken van dit moment en waarschijnlijk zal dat voorlopig niet veranderen. Björn Borg was de eerste die met dit soort ondergoed op de markt kwam en officieel wordt dit model onderbroek ‘boxerbrief’ genoemd. De boxerbrief zit tussen de slip en de wijde boxershort in. Deze boxershort past bij iedere broek of outfit en nog een pluspunt: het overgrote deel van de vrouwen in Nederland en België zien mannen het liefst in een aansluitende boxershort. Er zijn inmiddels veel subcategorieën ontstaan, zoals de microfiber boxers en de katoenen boxers. En je hebt de keuze voor aansluitende boxershorts met print of in effen kleuren.

Geen onderbroek

Ook dat is een keuze. Je vindt het eigenlijk maar irritant, die extra stof onder je broek. Er zijn niet veel mannen die geen onderbroek dragen, maar het kan! Lekker vrij en weggelegd voor mannen zonder schaamte. Let je er wel op dat je jouw jeans niet te lang draagt zonder te wassen? Dat is niet echt hygiënisch zonder onderbroek. En o ja, ga liever niet in je sportbroek of iets vergelijkbaars naar buiten, want dan ziet iedereen je hele zaakje hangen. Voor thuis is het natuurlijk altijd prima om een joggingbroek te dragen zonder onderbroek. Dat zullen vast wel meer mannen doen (let ook hierbij op dat je jouw joggingbroek op tijd wast).

Een boxershortabonnement

Bij DeOnderbroekenbaas.nl is het mogelijk een abonnement te nemen op aansluitende boxershorts. Je kan kiezen voor boxers van Björn Borg, IAMTORO, Muchachomalo en Zaccini. Met een abonnement heb je altijd een unieke ondergoedcollectie en hoef je nooit meer tijd te besteden aan het kopen van nieuwe onderbroeken. Je kan gaan voor een nieuwe onderbroek per maand, per twee of per drie maanden. En je kan een abonnement natuurlijk ook cadeau geven, superorigineel! Draag jij het liefst microfiber? Ga dan voor een abonnement op microfiber boxers van Björn Borg (katoen is ook mogelijk). Met een abonnement op de boxershorts van Björn Borg heb je ook de keuze uit onderbroeken met print of in effen kleuren.