Het lijkt door corona wel of we een jaar hebben overgeslagen, als je terugdenkt aan de laatste 12 maanden. Met zo weinig te doen het afgelopen jaar, zijn er ook weinig leuke herinneringen bijgekomen. Daardoor gaat de tijd langzaam op het moment zelf, maar is er ook niets om op terug te kijken. Dat klinkt nogal deprimerend, dus laten we het over iets leuks hebben: het is alweer bijna Vaderdag (20 juni)! En we kennen natuurlijk allemaal de vaders die zeggen geen cadeau te willen of alles al hebben. Heb jij zo’n vader? Dan hebben wij het perfecte vaderdagcadeau klaarliggen voor verzending. Iedere vader heeft namelijk ondergoed nodig en mooi ondergoed van topkwaliteit is vast en zeker welkom! Vaders zijn er natuurlijk in alle soorten en maten, dus we praten je hier graag bij over welke onderbroek het meest geschikt is als cadeau voor jouw vader.

Hét cadeau voor de stoere vader

Het merk Muchachomalo bestaat nu ongeveer 14 jaar en is ontstaan met een doel: het creëren van ondergoed voor mannen die hun innerlijke ‘bad boy’ omarmen. ‘Bad boy’ is ook de letterlijke betekenis van de merknaam, daar komt de naam dus vandaan. De boxershorts van Muchachomalo springen er echt uit als het om de prints gaat. De onderbroeken hebben artistieke prints, ontworpen door professionele kunstenaars en andere creatievelingen. Ook de kwaliteit is perfect, de boxers zijn gemaakt van superzacht katoen dat erg stevig is en niet snel slijt. Is jouw vader authentiek, avontuurlijk, houdt hij van een opvallende stijl en weet hij wat hij wil? Dan zijn de onderbroeken van Muchachomalo hem op zijn lijf geschreven.

Een sportief cadeau voor Vaderdag

Als jouw vader enigszins van sport houdt, dan kent hij Björn Borg. Wellicht ook van de onderbroeken, maar zeker als tennisser. Björn Borg was in zijn jongere jaren namelijk een van de beste tennissers ter wereld. Het sportmerk is naar hem vernoemd en was de eerste op de markt van ondergoed die een aansluitende boxershort met pijpjes uitbracht. Gelukkig heeft dat de onderbroekenmarkt compleet veranderd. Anders liepen alle mannen misschien nog steeds in de herenslips zonder pijpjes rond. Draagt jouw vader nog altijd de oude, vertrouwde herenslip? Dan is het echt tijd voor iets nieuws, vind je niet? Björn Borg heeft effen boxershorts en boxershorts met print, gemaakt van zacht stretchkatoen of van microvezel. De onderbroeken van katoen zitten heerlijk comfortabel en zijn ideaal voor iedere dag. Boxershorts van microvezel zijn fijn om te dragen tijdens het sporten, dus boxershorts van microvezel zijn perfect als vaderdagcadeau voor de sportieve papa. Het materiaal is namelijk licht en glad en voert vocht zo goed af, dat de onderbroeken al bijna droog uit de wasmachine komen.

Een grappig vaderdagcadeau

En niet alleen een grappig cadeau, maar ook superhandig! Zaccini maakt ondergoed met de leukste grappige prints en een groot voordeel: de boxershorts van Zaccini hebben een fijne prijs. In verhouding met de kwaliteit zijn de onderbroeken echt een goede keuze. Er zijn effen boxershorts of boxers met prints. Denk bijvoorbeeld aan boxershorts met avocado’s, aubergines, bananen, ijsjes of koeienvlekken. Kan jouw vader hierom lachen? Dan heb je jouw unieke vaderdagcadeau wellicht al gevonden! De boxershorts van Zaccini zijn verkrijgbaar in een abonnement.

Een stijlvol & comfortabel cadeau voor papa

Heeft jouw vader weleens last van een bouwvakkersdecolleté? Je kent het wel, dat mooi boven zijn broek uitkomt aan de achterkant. Dat is verleden tijd met de boxershorts van IAMTORO. De boxers zijn namelijk atletisch gesneden en aan de achterkant iets hoger. In combinatie met de aansluitende, zachte stof (katoen), blijft de onderbroek op zijn plaats tijdens iedere activiteit. Nog een voordeel: de boxershorts hebben bijna geen naden of labels, geen irritaties dus. De boxers van IAMTORO zijn er in mooie, effen kleuren of ze hebben een stijlvolle logoprint. Ook de boxershorts van IAMTORO zijn verkrijgbaar in de vorm van een abonnement.

Geef papa een boxershortabonnement cadeau

Vind je een of een paar boxershorts eigenlijk niet genoeg voor Vaderdag? Geef hem dan een onderbroekenabonnement cadeau! Het is bij DeOnderbroekenbaas.nl namelijk mogelijk een abonnement te nemen op een van de boxershortmerken waar we in deze blog over schreven. Je kan kiezen voor één nieuwe onderbroek per maand, maar je kan ook gaan voor één onderbroek per twee of per drie maanden. Het abonnement kan maandelijks opgezegd worden, je zit dus nergens aan vast. DeOnderbroekenbaas.nl kiest steeds weer een unieke boxershort voor je vader uit en die kan rechtstreeks naar je vader verzonden worden, maar als je het leuk vindt je vader iedere onderbroek persoonlijk te overhandigen, geef je gewoon je eigen adres aan ons door (het adres kun je natuurlijk ook wijzigen na de eerste boxershort). Met een abonnement is de verzending trouwens helemaal gratis.

Contact met DeOnderbroekenbaas.nl

Kun je niet kiezen of heb je nog vragen over de onderbroeken of abonnementen? Je kan contact opnemen met DeOnderbroekenbaas.nl door een e-mail te sturen naar info@deonderbroekenbaas.nl. Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste acties, nieuwe collecties, reacties van klanten en andere leuke feitjes? Volg DeOnderbroekenbaas.nl dan op Facebook en Instagram.