We kennen waarschijnlijk allemaal de vrolijke sokken van Happy Socks met gekleurde prints, maar om je outfit helemaal af te maken, horen daar natuurlijk ook happy boxershorts bij! En toevallig heeft DeOnderbroekenbaas.nl een grote collectie onderbroeken met kleurrijke prints waar iedereen blij van wordt. Benieuwd? Wij zetten hier graag onze favoriete, happy onderbroeken in de aandacht, want de wereld kan beste een beetje geluk en blijheid gebruiken, vinden wij!

Top 5: Happy onderbroeken

Misschien vind je het leuk om zelf te zoeken in de shop, dat kan natuurlijk ook! Als je wat minder tijd hebt, kun je ook even door deze top 5 scrollen met de vrolijkste boxershorts uit de collectie van DeOnderbroekenbaas.nl. Om het spannend te houden beginnen we bij 5 ;-).

  1. Muchachomalo Back to Basic: heb je het soms veel te druk en gaat het leven veel te snel? Dat snappen wij maar al te goed. Neem de tijd en laat al je digitale spullen en online accounts even achter je. Je gaat back to basic! Ervaar hoe ontspannend en fijn het is om eventjes helemaal zonder prikkels te leven.
  1. Muchachomalo Digital Nature: met dit 2-pack van Muchachomalo maak je iedereen in je omgeving blij. Op de ene boxershort staan roze bloemen en op de andere blaadjes en vogels. Laat je natuurlijke schoonheid zien met deze vrolijke boxershorts van Muchachomalo.
  1. Muchachomalo Genderless: man, vrouw of allebei niet? Het maakt ook helemaal niets uit. Met deze boxershorts van Muchachomalo zie je er altijd goed uit. De felle kleuren, maken het geheel een vrolijke bedoeling. En dat is precies waar we naar op zoek zijn.
  1. Muchachomalo Color Television: kun jij je de zwart-wit-televisie nog herinneren? Het kan, maar de kans is niet zo groot. In de jaren 50 veranderde de zwart-witte beeldschermen namelijk langzaam in televisies met een kleurenscherm. Toch kunnen deze boxershorts het gevoel van nostalgie bij je opwekken, kijk maar eens welke films en acteurs je kunt herkennen op de onderbroeken.
  1. Muchachomalo Like Based Life: voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de like-button op Facebook. Deze boxershort met vrolijke kleuren en een grafisch patroon, staat vol met de bekende thumbs up. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze fantastische, happy onderbroek van Muchachomalo.

Happy Socks & Happy Onderbroeken

Het doel van Happy Socks is om geluk te verspreiden, overal op aarde. Veel fans van de sokken helpen hier met liefde aan mee door de vrolijke sokken te dragen. Maar je verdubbelt je kracht met kleurrijk ondergoed dat zichtbaar is boven je jeans. En omdat de wereld wel wat extra geluk kan gebruiken, vinden we het fijn dat je de gekleurde prints ook waardeert op je onderbroek. Je maakt niet alleen de wereld een beetje vrolijker, maar met de boxershorts met gekleurde prints van Muchachomalo, Björn Borg en IAMTORO maak je jouw outfit helemaal af! Combineer erop los en je komt steeds weer uniek voor de dag.

Elke maand een nieuwe boxershort & nieuwe sokken

Wist je dat het mogelijk is om, met heel weinig moeite, iedere maand een nieuwe boxershort en een vers paar sokken te ontvangen? Je kunt kiezen voor de populaire merken Happy Socks, Unabux, Muchachomalo, IAMTORO en Björn Borg en je bepaalt helemaal zelf hoe vaak je ondergoed en sokken wil laten thuisbezorgen. Dat kan namelijk een keer per maand, een keer per twee of per drie maanden. Wij zorgen iedere keer weer voor een unieke levering en je hebt zelf geen omkijken meer naar het inslaan van ondergoed en sokken. Altijd een gevulde kast en dus nooit meer onderbroeken- en sokkenstress, heerlijk toch?