We vinden het tegenwoordig gelukkig steeds belangrijker, dat de spullen die we kopen lang gebruikt kunnen worden en niet meteen klaar zijn voor het oud vuil. Afgeschreven, terwijl je er helemaal niet lang van hebt kunnen genieten. Omdat onderbroeken veel gedragen worden en vaak en goed gewassen moeten worden, is het handig om boxershorts te dragen die lang meegaan. Maar je wilt natuurlijk ook dat ze er leuk uitzien. En dat is logisch, vinden wij! Ben je al bekend met de duurzame boxershorts van Muchachomalo? Deze zijn artistiek, comfortabel en duurzaam!

Zacht, dik en comfortabel katoen

Supersterk katoen is fijn, maar het moet natuurlijk ook lekker zitten. En dat is al helemaal belangrijk bij je gevoelige delen. Waarschijnlijk is je je zaakje niet blij met gaten in de stof die dun is geworden of een dikke, schurende stof die irritaties veroorzaakt. Dan hebben we goed nieuws: de boxershorts van Muchachomalo zijn heerlijk zacht en zitten de hele dag door comfortabel. Ook al is dit het dikste katoen uit de collectie van DeOnderbroekenbaas.nl. Maar wees dus niet ongerust: de onderbroeken zijn net zo zacht als ze dik zijn. En de naden zijn plat gestikt, zodat je ze bijna niet voelt tijdens het dragen en je geen last krijgt van irritaties.

Tijdloze prints

De prints op de happy boxershorts van Muchachomalo zijn ontworpen met kunstenaars en andere creatieve koppen. Iedere collectie heeft weer een ander verhaal en die lopen uiteen van landenthema’s tot onderwerpen waar men veel over spreekt of over nadenkt. De ideeën achter de prints liggen er vaak niet zo dik bovenop, dus je kunt de boxershorts die je nu koopt, over een jaar nog steeds dragen en dan zijn ze nog steeds even hip als nu. En dat geldt al helemaal voor de boxershorts met grafische prints en patronen.

Elke maand een nieuwe boxershort van Muchachomalo

Zo vaak als jij wil een verrassing op je deurmat. Dat klinkt goed, toch? En het ligt ook nog binnen handbereik. Je kunt bij DeOnderbroekenbaas.nl namelijk een abonnement nemen op boxershorts van Muchachomalo. Je krijgt dan een keer per maand, een keer per twee of per drie maanden een nieuwe onderbroek thuisgestuurd. DeOnderbroekenbaas.nl zoekt de mooiste modellen voor je uit en jij hoeft niet meer te denken aan het kopen van je ondergoed: onderbroekenstress is verleden tijd!

Zaccini-boxershort-abonnement

Als we het hebben over duurzaamheid, mogen we de onderbroeken van Zaccini absoluut niet vergeten. Deze nieuwkomer binnen de collectie van DeOnderbroekenbaas.nl produceert boxershorts met grappige prints, lekker kleurrijk met aubergines of avocado’s bijvoorbeeld! Maar Zaccini heeft ook basic-onderbroeken in effen kleuren. Je zou denken dat de kleuren van de vrolijke prints snel vervagen, maar dat is niet het geval. De onderbroeken van Zaccini zijn namelijk behandeld met een speciaal middel dat vervagen tegengaat. Overal is aan gedacht! En dan hebben we het beste nog niet verteld: een abonnement op Zaccini-boxershorts kost maar 9,95 euro per levering en de verzending is gratis.

Alle informatie over de boxershort-abonnementen

Wil je meer weten over de verschillende abonnementen op ondergoed die je kunt bestellen bij DeOnderbroekenbaas.nl? Je kunt, als man, namelijk ook een abonnement nemen op onderbroeken van IAMTORO of het bekende merk Björn Borg. Dames kunnen een abonnement nemen op strings, minishorts of hipsters van Björn Borg. Alle informatie over de abonnementen van DeOnderbroekenbaas.nl vind je op deze pagina. Kom je er na het lezen van de informatie bij de verschillende abonnementen nog niet uit of heb je een andere vraag. Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. We zijn bereikbaar per e-mail op info@deonderbroekenbaas.nl. We helpen je graag!