Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Toont alle 7 resultaten

Boxershorts Mexx

Mexx-boxershorts zijn er voor mannen die liever echt zijn dan perfect. Het casual merk maakt boxershorts voor iedere dag. Boxers die heerlijk zitten en er leuk uitzien, maar niet zo opvallend zijn als ondergoed van sommige andere merken. Met boxershorts van Mexx zie je er verzorgd en stijlvol uit en is de perfecte basic onder de boxershorts voor de echte man!

Ondergoed van Mexx

Boxershorts van Mexx zijn handig te combineren met je kleding, zijn betaalbaar, modern, casual en zitten heerlijk! Wat wil je nog meer als het om boxershorts gaat? Mexx heeft eigenlijk alles wat je echt nodig hebt. Hier bij DeOnderbroekenbaas.nl koop je de beste casual boxershorts van Mexx voor mannen. Kijk dus rustig rond en vind jouw perfecte boxers van Mexx hier bij DeOnderbroekenbaas.nl.

Mexx: de beste basics

Mexx heeft een doel, namelijk een casual, moderne levensstijl creëren. Mexx is er voor mannen en vrouwen die alles uit het leven willen halen en liever écht zijn dan perfect lijken. Alledaagse mode voor echte mensen dus! Met drukke prints en veel felle kleuren is het natuurlijk eenvoudiger om origineel te blijven. Toch lukt het Mexx om authentiek te blijven, met ieder jaar weer een nieuwe collectie.

Zo is Mexx ontstaan

Mexx bestaat al sinds 1986 en is een merk voor de allerbeste basics en casual kleding. De naam is op een bijzondere, leuke manier tot stand gekomen die wat toelichting nodig heeft om te kunnen begrijpen. Mexx is ontstaan door het samenvoegen van een mannen- en vrouwenmerk met de namen Moustache en Emanuelle. Neem de ‘M’ van Moustache, de ‘E’ van Emanuelle en plak er twee kusjes achteraan: MEXX. Romantisch toch? Omdat de twee merken voor dezelfde levensstijl staan, maken zij samen een sterker statement en kunnen ze hem én haar voorzien van casual kleding en de fijnste basics. En vergeet niet: het leven begint met een kus!

Mexx-ondergoed als cadeautje

Ben jij toevallig op zoek naar een cadeau voor een man die alles al heeft of nog erger, zegt geen cadeau te willen? Maar wil jij diegene toch verrassen met een uniek cadeau? Alle mannen hebben ondergoed nodig en met de boxershorts van Mexx is iedereen blij: mooie, aangesloten boxers in fijne basic kleuren, met een simpel patroon of effen. Dus, kiezen maar!

Over DeOnderbroekenbaas.nl

DeOnderbroekenbaas.nl is onderdeel van Tijdvooreennieuwe.nl. Bij Tijdvooreennieuwe.nl kun je terecht voor abonnementen op boxershorts en sokken. Een abonnement is mogelijk met de merken Happy Socks, Unabux, Björn Borg, IAMTORO en Muchachomalo. De bekende sokkenmerken, Happy Socks en Unabux zijn er voor mannen en vrouwen. IAMTORO en Muchachomalo zijn gericht op de man en van die merken bieden we dan ook alleen boxershorts voor mannen aan. Vrouwen kunnen een ondergoedabonnement nemen op hipsters, minishorts of strings van Björn Borg. Hier bij DeOnderbroekenbaas is al het ondergoed per stuk te koop.