Houd jij wel van een beetje aandacht en is opvallen iets dat je helemaal niet erg vindt? Check! Dan ben je misschien al bekend met de artistieke boxershorts van Muchachomalo. Is dat niet het geval? Lees dan snel verder, deze spotlight-lovers wil je niet missen!

Voor de bad boy en de charmeur

Muchachomalo betekent letterlijk ‘bad boy’ in het Spaans. Vind jij jezelf een Muchachomalo? Op een positieve manier uiteraard. De echte Muchachomalo is authentiek met een visie die past bij het idee van pluk de dag en alles mogelijk is, als je het zelf maar mogelijk maakt. De Muchachomalo weet wat hij wil, is rebels op een speelse manier en altijd gefocust op het behalen van zijn doelen. Een risico is zo genomen en zijn ideeën en enthousiasme motiveren anderen. Dat gebeurt natuurlijk niet zonder moeite, een Muchachomalo is een harde werker en heeft sensationele weekenden (momenteel misschien iets minder vanwege corona). Eerlijkheid is belangrijk en daarom is er aan vrienden wellicht geen gebrek. Ook bij de vrouwen scoort een Muchahomalo goed, vrouwen vinden hem bijzonder aantrekkelijk en interessant.

Kwaliteit voorop!

Boxershorts van Muchachomalo zijn gemaakt van superzacht en stevig katoen. Door de dikte van de stof gaan de boxershorts lang mee en daardoor scoren ze hoog wat betreft de duurzaamheid. Aan het draagcomfort is natuurlijk ook gedacht: door de stretch-stof geniet je van een prettige pasvorm en boxershorts die mooi aansluiten.

Kunst is wat je billen willen

Natuurlijk horen je boxershorts lekker te zitten, maar het oog wil ook wat. Dan zit je bij Muchachomalo helemaal goed, want de artistieke prints op de boxershorts worden namelijk ontworpen in samenwerking met professionele kunstenaars en creatievelingen. Dus wil jij het liefst altijd kunst bij je dragen? Doe dat dan door middel van de boxers van Muchachomalo en trek aan die kunstwerken. Als je jouw boxershort zichtbaar draagt boven je jeans, zul je de aandacht gegarandeerd trekken met de kleurrijke prints op het ondergoed van Muchachomalo.

Muchachomalo – hier staat het voor

Het Nederlandse merk Muchachomalo heeft in de laatste jaren al meer dan 20 miljoen boxers verkocht in 12 landen, online en offline. Muchachomalo heeft dan ook een sterke visie, die we hier graag uitlichten:

“Het leven komt niet met een handleiding. Gelukkig maar, want als we de regels zouden moeten volgen, missen we alle fun. We zijn jong, avontuurlijk en gaan recht op ons doel af.”

 “Art aan de muur of op je schouw? Gaaf! Maar art die je bij je draagt, die ziet iedereen. Wear art!”

“Fashion over comfort? Dat is helemaal niet nodig! Niet alleen onze producten, maar al onze bedrijfsprocessen zijn full-comfort voor jou ingericht. Ervaar het zelf.”

Iedere maand een boxershort?

Dat kan heel eenvoudig bij DeOnderbroekenbaas.nl met een ondergoedabonnement. Je kunt ervoor kiezen eens per maand, per twee of per drie maanden een nieuwe boxershort te ontvangen. Het enige dat je hoeft te doen is het abonnement bestellen en doorgeven welke maat je hebt. Wij doen de rest en sturen je zo vaak als jij wilt een unieke boxershort van Muchachomalo toe. Het is ook mogelijk om een abonnement cadeau te geven, dat kan al vanaf 3 maanden! En wist je dat je een abonnement van Muchachomalo kan combineren met een abonnement op sokken van Happy Socks of Unabux? Dat maakt je outfit (of je cadeau) helemaal af!