Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Toont alle 18 resultaten

Muchachomalo boxershorts

Ben jij net zo authentiek als de boxershorts van Muchachomalo? De boxershorts zijn gemaakt voor de charmeurs en de bad boys onder ons en dat zie je! De boxers hebben namelijk creatieve, artistieke prints en vallen lekker op. Met Muchachomalo ben je verzekerd van trendy en uniek ondergoed dat ook nog heerlijk zit!

Voor wie is Muchachomalo?

Dé Muchachomalo-man is niet zo simpel te omschrijven. Het gaat namelijk om het wilde karakter dat zich in meerdere mannen schuilhoudt. Muchachomalo-mannen zijn er in alle leeftijden en verschillende types. Kun jij je vinden in de visie van Muchachomalo? Dan is het merk je op het lijf geschreven. Muchachomalo staat voor:

Rebel

Het leven komtniet met een handleiding. Gelukkig maar, want met alleen maar regels, missen we alle fun.

Wearable Art

Kunst aan de muur of toch liever… op je onderbroek? Op je onderbroek natuurlijk! Art die je bij je draagt, ziet iedereen, dus draag het!

Comfort

Fashion belangrijk dan comfort? Waarom zou dat nodig zijn? Een combinatie van beide is veel beter. De boxershorts, maar ook de bedrijfsprocessen, zijn full-comfort ingericht voor jou.

Waarom zou je nog langer wachten om zelf de ultieme combinatie van fashion, comfort en authenticiteit van dit unieke merk te ervaren? Ga voor een abonnement of voor de artistieke boxershorts in een 1-, 2- of 3-pack. Boven aan deze pagina vind je alle artikelen van Muchachomalo, kiezen maar!

Word een echte baas met een boxershort-abonnement

Je koopt hier de leukste Muchachomalo-boxershorts, meestal in een 1-, 2- of 3-pack. Maar wist je al dat het mogelijk is een abonnement te nemen op de unieke boxers van Muchachomalo? Een abonnement biedt veel voordelen voor een echte onderbroekenbaas zoals jij! De voordelen:

  • Je bepaalt zelf hoe vaak je een nieuwe boxershort wil ontvangen: het is mogelijk om eens per maand, eens per twee of drie maanden een Muchachomalo-boxer te ontvangen.
  • Je bestelt het abonnement en daarna kost het jou geen tijd meer om ondergoed te kopen. Je hoeft nooit meer te denken aan het uitzoeken en kopen van je nieuwe onderbroeken!
  • Wij kiezen iedere levering de leukste boxershorts voor je uit.
  • Een abonnement is goedkoper dan onderbroeken kopen per stuk, want je betaalt geen verzendkosten.

De Muchachomalo-collectie

Muchachomalo produceert niet zomaar onderbroeken met mooie, artistieke prints. De prints worden gemaakt in samenwerking met kunstenaars en andere creatievelingen en er wordt echt nagedacht over de boodschap die de collectie brengt. Iedere collectie van Muchachomalo vertelt namelijk weer een ander verhaal. De onderwerpen lopen uiteen van landen of bepaalde gebieden tot wat er speelt in de samenleving. De verhalen gaan over echte emoties en over wat mensen bezighoudt. Wat de collecties van Muchachomalo gemeen hebben: ze bestaan uit onderbroeken met prints, maar er zijn ook altijd effen onderbroeken aanwezig in de Muchachomalo-collectie. Soms past een effen onderbroek nou eenmaal beter bij je outfit. Het volledige aanbod van Muchachomalo is gemaakt van katoen. Het katoen zit heerlijk, want het is zacht, maar toch dik en stevig! Daardoor gaan de onderbroeken lang mee zonder gaten en heb je door de superzachte stof geen last van irritaties.

Over Muchachomalo

Het merk Muchachomalo is in 2007 met een doel ontstaan: het ontwikkelen van een label voor mannen die hun innerlijke ‘bad boy’ omarmen. ‘Muchachomalo’ betekent ’bad boy’ in het Spaans, daar komt de naam dus vandaan. Het merk is er voor authentieke, avontuurlijke mannen. Charmeurs op de grens van stout en speels die altijd weten wat ze willen en recht op hun doel afgaan. De boxershorts zijn ontworpen in samenwerking met professionele kunstenaars, kijk maar eens naar de creatieve prints! Met Muchachomalo-boxers draag je altijd kunst bij je op boxershorts die als gegoten zitten en ben je verzekerd van een unieke onderbroekencollectie.

Klanten over DeOnderbroekenbaas.nl

DeOnderbroekenbaas.nl heeft al veel onderbroekenbazen blij gemaakt met de mooiste boxershorts van Muchachomalo. Ben je benieuwd naar wat klanten zeggen over ons? Volg ons dan op Facebook. Je zult regelmatig ingezonden foto’s en tevreden reacties zien! Op de onafhankelijke klantbeoordelingen-website Kiyoh scoort DeOnderbroekenbaas.nl goed en stromen de positieve reacties binnen!

Over DeOnderbroekenbaas.nl

DeOnderbroekenbaas.nl is onderdeel van Tijdvooreennieuwe.nl. Tijdvooreennieuwe.nl biedt klanten zowel onderbroeken- als sokkenabonnementen op enkel A-merken. Bij DeOnderbroekenbaas.nl koop je jouw favoriete onderbroeken en bij Tijdvooreennieuwe.nl kun je er ook een sokkenabonnement bijnemen op een van de bekende merken: Happy Socks of Unabux.

Contact?

Heb je vragen over onze producten of twijfel je over welke boxershort je wil kopen? Neem dan contact op door te e-mailen naar info@deonderbroekenbaas.nl. Onze onderbroekenbazen staan je graag te woord!