Je kent het vast wel, boxershorts die niet goed op hun plaats blijven zitten met allerlei vervelende gevolgen van dien: opkruipende pijpjes, irriterende naden, een onderbroek die je steeds op kunt trekken, je edele delen die niet lekker zitten en natuurlijk het bouwvakkersdecolleté. Wil jij voor eens en voor altijd van deze problemen af zijn? Wij hebben de oplossing voor jou: boxershorts van IAMTORO. En we leggen uiteraard graag uit waarom!

De perfecte pasvorm

Ondergoed van IAMTORO heeft dé perfecte fit. De boxers zijn namelijk atletisch gesneden en aan de achterkant een beetje hoger dan aan de voorkant. Daardoor blijven je billen netjes onder de elastische band en kun jij straten leggen, sporten en iets oprapen van de grond zonder dat anderen genieten van jouw bouwvakkersdecolleté. Fijn toch? In ieder geval voor de mensen achter je.

Ondergoed of niet?

Het kan gebeuren dat je even twijfelt of je een boxershort aan hebt gedaan na het douchen. In dit geval is de vergissing zo gemaakt. De onderbroeken van IAMTORO zijn namelijk heerlijk zacht en ademend en hebben bijna geen naden of labels. Dat betekent: geen irritaties en jeuk meer! Je voelt de boxershort bijna niet zitten tijdens het dragen, ideaal voor iedere situatie.

Bescherm je edele delen

Ondergoed is honderden jaren geleden in het leven geroepen om het geslachtsdeel van de man te beschermen. Het begon met een leren lapje, daarna werden het lange broeken en nu kennen we allerlei soorten ondergoed, maar de aansluitende boxershort is het populairst. Ook nu denkt IAMTORO goed na over de bescherming van het geslachtsdeel van de man. Door de comfortabele pouch worden je edele delen namelijk een beetje gelift, zijn ze vrij van je dijen en blijft het hele zaakje goed op zijn plek.

Het oog wil ook wat

IAMTORO is natuurlijk niet alleen praktisch ingesteld, het oog wil namelijk ook wat. Boxershorts van IAMTORO benadrukken namelijk je atletische kant. De belijning is met aandacht aangebracht, waardoor je been- en bilspieren extra mooi uitkomen. Ook zonder inspanning in de sportschool, zie je er al beter uit in ondergoed van IAMTORO.

Neem een abonnement op IAMTORO

Wist je dat het mogelijk is een abonnement te nemen op boxershorts van IAMTORO? Je kunt dus voor altijd van onderbroekproblemen af zijn, je hoeft er nog maar één ding voor te doen: een abonnement bestellen en dat is heel eenvoudig. We willen maar een paar dingen van je weten en dat zijn je maat en hoe vaak je een nieuwe IAMTORO-boxershort wil ontvangen.