Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Enig resultaat

Iedere maand nieuw ondergoed

Heb jij eigenlijk helemaal geen tijd voor het kopen van nieuw ondergoed of vergeet je het steeds en zet je daardoor de wasmachine vaker aan? Goed nieuws! DeOnderbroekenbaas.nl heeft dan de perfecte service voor jou: een ondergoedabonnement. Er wordt zo vaak als jij wil een nieuwe onderbroek naar je thuisgestuurd. Welke onderbroek het is, dat is voor jou nog een verrassing! Je kan natuurlijk wel voor de soort kiezen die je wil ontvangen, namelijk strings, hipsters of minishorts.

Strings, hipsters of minishorts van Björn Borg

Dames kunnen kiezen voor een abonnement op minishorts, hipsters of strings. Het ondergoed is gemaakt van katoen, Tencel of microfiber. Dat laatste materiaal is een mix van polyamide en elastaan en is recyclebaar. Ga je voor een van de drie modellen (strings, minishorts of hipsters) of wil je liever een gevarieerde collectie ondergoed? Je kunt een abonnement maandelijks wijzigen, dus je kan er echt alle kanten mee op.

De voordelen van een ondergoedabonnement

Je hoeft nooit meer te denken aan het inslaan van nieuw ondergoed, dus zeg maar dag tegen onderbroekenstress, dat is verleden tijd. Wil jij je ondergoedcollectie uitbreiden met ondergoed van kwaliteit? Dat kan bijna moeiteloos met een dames-ondergoedabonnement van Björn Borg.

  • Nooit meer denken aan het kopen van ondergoed;
  • Je hoeft de deur niet meer uit om je ondergoed te kopen;
  • Iedere maand een verrassing op je deurmat;
  • Je betaalt geen verzendkosten;
  • Nooit meer onderbroekenstress;
  • Altijd unieke boxershorts in je kast;
  • Een boxershortabonnement is een uniek cadeau;
  • 100% coronaproof.

Contact met DeOnderbroekenbaas.nl

Heb je vragen over het ondergoedabonnement voor dames? Je mag je vraag mailen naar info@deonderbroekenbaas.nl. Onze onderbroekenbazen helpen je graag en je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram voor leuke acties, reacties van klanten, ons nieuwe aanbod en onze favoriete ondergoed.