Je hebt een verjaardag en natuurlijk hoort daar een cadeautje bij. Omdat je niet weer met een cadeaubon of een flesje parfum wil aankomen, ben je nu online op zoek naar een uniek verjaardagscadeau. Wellicht denk je in eerste instantie niet aan een nieuwe onderbroek, maar toch kan je iemand echt verrassen met origineel ondergoed als verjaardagscadeau. En wij zouden DeOnderbroekenbaas.nl niet zijn, als we de beste cadeautips voor een verjaardag niet met je zouden delen. Komen ze!

Verjaardagscadeau voor je vriend

Je lover, of een andere vriend, is jarig en je wil hem natuurlijk verrassen met een origineel verjaardagscadeau. Logisch! Wij hebben daar alle begrip voor en we helpen je graag mee. Daarom lichten we hier graag toe welke boxershorts wij in onze collectie hebben, zodat je uiteindelijk het beste cadeau voor je vriend kunt kiezen. En als je boxershorts cadeau geeft aan je lover, heb je er zelf ook nog iets aan. Jij kunt hiermee namelijk bepalen in welk ondergoed jij jouw vriend ziet: win-win dus! De boxershorts in de collectie van DeOnderbroekenbaas.nl hebben twee dingen gemeen. Ze zijn aansluitend en hebben pijpjes (tot onder je billen, zoiets als op de afbeelding bij dit artikel). We hebben vier merken in onze collectie: Muchachomalo, IAMTORO, Zaccini en Björn Borg.

Muchachomalo

Muchachomalo maakt artistieke boxershorts met kleurrijke prints voor de ‘bad boys’ en charmeurs. Voor mannen die het helemaal niet erg vinden het middelpunt van de aandacht te zijn en graag een beetje opvallen. De collecties van Muchachomalo vertellen allemaal weer een ander verhaal. Verhalen die gaan over echte gebeurtenissen en emoties, over landen of bepaalde plaatsen of over wat mensen bezighoudt en waar ze over nadenken. Met onderbroeken van Muchachomalo draag je art, altijd en overal! Muchachomalo-boxershorts koop je bij DeOnderbroekenbaas.nl per stuk of in een abonnement.

IAMTORO

Je bent vast wel bekend met het (o zo aantrekkelijke) bouwvakkersdecolleté dat je regelmatig boven een spijkerbroek uit ziet komen bij sommige mannen. Geen enkele man wil natuurlijk dat hij in die categorie valt en daarom heeft IAMTORO extra veel aandacht besteed aan de pasvorm van de boxershorts die IAMTORO maakt. De onderbroeken zijn atletisch gesneden en aan de achterkant iets hoger. De boxershorts van IAMTORO blijven gegarandeerd zitten, geen opkruipende pijpjes, geen schurende naden en nooit meer een bouwvakkersdecolleté. IAMTORO maakt effen boxershorts of boxershorts met patronen en het ondergoed is bij DeOnderbroekenbaas.nl verkrijgbaar in abonnementsvorm.

Zaccini

Dit merk is de nieuwkomer binnen ons assortiment en dat is niet voor niets! Zaccini maakt boxershorts met grappige en vrolijke prints, zoals boxers met avocado’s en aubergines. Het grote voordeel van Zaccini is dat het merk extra toegankelijk is door de voordelige prijs van de onderbroeken. Voor 9,95 heb je al een onderbroek en het ondergoed van Zaccini zit heerlijk en is duurzaam. Het is namelijk behandeld met een speciaal middel, waardoor de kleuren extra lang mooi blijven. De boxershorts van Zaccini zijn bij DeOnderbroekenbaas.nl verkrijgbaar in de vorm van een abonnement.

Björn Borg

Waarschijnlijk hoeven we niet veel uit te leggen over dit merk. Het merk is inmiddels zo lang bekend op de onderbroekenmarkt, dat iedereen de boxershorts met tailleband en merknaam wel kent. De onderbroeken van Björn Borg zijn er in twee verschillende materialen: katoen en microfiber. Microfiber is licht, voert vocht goed af en droogt snel. Het komt bijna droog uit de wasmachine. Ideaal om te dragen tijdens het sporten dus! De boxershorts van Björn Borg zijn er met prints of in effen kleuren en zijn bij DeOnderbroekenbaas.nl verkrijgbaar per stuk of in abonnementsvorm.

Tips voor een uniek cadeau voor je vriendin

We hebben bij DeOnderbroekenbaas.nl ook damesondergoed: er zijn strings, hipsters en minishorts van Björn Borg verkrijgbaar in de shop. Het ondergoed is per stuk te bestellen, maar je kunt ook een ondergoedabonnement afsluiten en dat cadeau geven! Nieuwsgierig naar het aanbod? Kijk dan even in de shop bij de strings, hipsters en minishorts van Björn Borg.

Geef een ondergoedabonnement cadeau

Het is bij DeOnderbroekenbaas.nl mogelijk een abonnement af te sluiten en dat te geven als verjaardagscadeau. We versturen dan iedere maand, elke twee of elke drie maanden een nieuwe boxershort, string, hipster of minishort. We kunnen de onderbroeken, als je wil, rechtstreeks naar de ontvanger van het cadeau verzenden. Alle informatie over de abonnementen vind je op de pagina over ondergoedabonnementen.