Hoeveel beweeg jij eigenlijk? Ga je op de fiets naar je werk of de supermarkt of pak je voor ieder klein stukje de auto? Misschien sport je tegenwoordig nog meer dan je voorheen deed (voor de coronaperiode) of heb je het sporten juist opgepakt. Er is toch weinig te doen en van alleen maar werken en thuiszitten, word je waarschijnlijk niet veel vrolijker. Sporten is dus een perfecte bezigheid tijdens deze pandemie, volgens de maatregelen uiteraard. Maar wat heb je nou echt nodig om te sporten? Daar gaan we hier graag verder op in.

Motivatie

Het duurt niet lang meer voordat jouw (goddelijke) lichaam weer vaker te zien is: in je zomerse outfit of op het strand bijvoorbeeld. Voor sommigen is de aankomende zomer al meer dan motivatie genoeg. Als je niet zo op een perfect uiterlijk gesteld bent, kan de motivatie iets verder te zoeken zijn. Natuurlijk zorgt sporten ervoor dat je er op je best uitziet, maar het heeft voordelen op meerdere vlakken. Ben je snel buiten adem? Werk aan je conditie en ga voor die marathon deze zomer! Wil je gewoon zo gezond mogelijk leven? Ook dan is het onmisbaar om actief bezig te zijn en je lichaam fit te houden.

Voeding

Waarschijnlijk hoor je al van jongs af aan dat je genoeg groente en fruit moet eten om gezond te blijven en je goed te voelen. Natuurlijk is dat helemaal waar! Maar weet jij eigenlijk wel of je alle nodige voedingsstoffen en –mineralen binnenkrijgt? Het is best interessant om eens een week bij te houden wat je allemaal eet en drinkt. Zo kun jij precies zien welke vitaminen en mineralen je veel of weinig inneemt. Dat zegt natuurlijk niet alles, want je lichaam moet de voedingsstoffen ook nog opnemen. Je zou eens een bloedonderzoek kunnen laten doen om te controleren hoe het zit met je waardes en heb je weleens gehoord van een orthomoleculair therapeut? Een orthomoleculair therapeut bekijkt samen met jou hoe je de optimale concentraties aan voedingsstoffen in je lichaam kunt bewerkstelligen.

Een goede outfit

Rennen met goede sportschoenen gaat veel beter dan rennen op badslippers, logisch. Maar zo is het eigenlijk met ieder onderdeel van je sportieve outfit. Een goede basis verbetert het eindresultaat en wie wil dat nou niet? Met microfiber boxershorts van Björn Borg ben je jouw tegenstander altijd twee stappen voor. Het materiaal microfiber biedt namelijk veel voordelen: het is licht en sterk, de microvezel boxershorts behouden hun vorm en slijten niet snel. De stof gaat echt jaren mee! Wat dit materiaal zo ideaal maakt om in te sporten, is dat het ademend en vochtafvoerend is. De stof komt bijna droog uit de wasmachine, dus tijdens het sporten blijf jij gegarandeerd droog en comfortabel. Ook behouden de boxershorts van microfiber hun kleur en zijn ze afgewerkt met gladde naden en elastiek. Op die manier heb jij nooit meer last van irritaties door de schurende stof en voel je het ondergoed bijna niet tijdens het dragen.

Iedere maand een nieuwe onderbroek

Wil jij je collectie aan boxershorts uitbreiden met de microfiber boxershorts van Björn Borg? Dat kan heel eenvoudig en bijna moeiteloos met een ondergoedabonnement. Met een abonnement krijg jij een keer per maand, eens per twee of eens per drie maanden een nieuwe onderbroek thuisgestuurd. Je maakt zelf de keuze voor microfiber of katoen en ook kun je kiezen voor boxershorts met print of in effen kleuren (afwisselen kan ook). De voordelen van een abonnement:

  • Nooit meer denken aan het kopen van ondergoed;
  • Je hoeft de deur niet meer uit om je ondergoed te kopen;
  • Iedere maand een verrassing op je deurmat;
  • Je betaalt geen verzendkosten;
  • Nooit meer onderbroekenstress;
  • Altijd unieke boxershorts in je kast;
  • Een boxershortabonnement is een uniek cadeau;
  • 100% coronaproof.

Contact met DeOnderbroekenbaas.nl

Heb jij een vraag over onze producten of onze manier van werken? Onze onderbroekenbazen helpen je graag verder! Stuur even een e-mail naar info@deonderbroekenbaas.nl en je krijgt zo snel mogelijk een reactie. In de tussentijd kun je ons alvast volgen op Facebook en Instagram. Daar zie je onze favoriete onderbroeken en nieuw aanbod, tevreden klanten, leuke acties en meer! Ook kun je zien wat andere klanten van ons vinden. Dat kan op Kiyoh.nl, een onafhankelijke website waar onze klanten hun beoordeling kunnen geven over hun ervaring met DeOnderbroekenbaas.nl.