Grappige sokken zijn al een tijdje op de markt, maar nu worden grappige boxershorts ook steeds populairder. Als we het over grappig ondergoed hebben, dan hebben we het binnen ons assortiment over ondergoed van de merken Muchachomalo, Zaccini en Björn Borg. IAMTORO produceert boxershorts in effen kleuren en met patronen met het IAMTORO-logo. Dat zijn vooral stijlvolle boxershorts met een mooie pasvorm en geen grappige onderbroeken. Met dit artikel laten we graag onze grappigste opties zien!

Nummer 1: een abonnement op boxershorts van Zaccini

Zaccini staat met stipt op nummer één als we het gaat om grappige onderbroeken. Omdat er veel grappige boxershorts zijn van Zaccini en er steeds meer geproduceerd worden, kunnen we niet voor één boxershort kiezen. Denk bijvoorbeeld aan boxershorts met bananen, aubergines, ijsjes, koeienvlekken of watermeloenen. Laat je iedere maand verrassen door ons met dit boxershortabonnement: het grappigste ondergoed voor de voordeligste prijs! Je krijgt een mix van effen onderbroeken en onderbroeken met print.

Nummer 2: Muchachomalo – Color Television (2-pack)

Dit 2-pack staat voor een grote verandering voor veel mensen in de jaren 50: we gingen van zwart-wit- naar kleurentelevisie. Plotseling waren filmsterren in kleur te zien. Mensen kwamen in die tijd samen om televisie te kijken, omdat niet iedereen een televisie had en omdat het gezellig was. Op de prints van deze boxershort, een in zwart-wit en de ander in kleur, staan allerlei acteurs uit bekende films afgebeeld: herken jij ze?

Nummer 3: Muchachomalo – Iconic Art (3-pack)

Is graffiti misschien wel de basis van de social media zoals we het tegenwoordig kennen? Dat zou zomaar kunnen! In de jaren 80 gebruikten artiesten graffiti om hun visie te laten zien. Precies dat verhaal is afgebeeld op de boxershorts in dit 3-pack van Muchachomalo.

Nummer 4: Muchachomalo – Clone (2-pack)

Dit 2-pack is gebaseerd op Clone Trooper, een fictieve soldaat in het universum van Star Wars. Een van de twee boxershorts is effen groen en de boxershort met Clone is lekker kleurrijk. Ben jij net zo zelfverzekerd als Clone? De boxershorts van Muchachomalo zijn namelijk speciaal ontworpen voor de man met zelfvertrouwen, die weet wat hij wil en altijd op zijn doel afgaat.

Nummer 5: Björn Borg – Tennis Match (2-pack)

We kennen Björn Borg, de oprichter van het merk Björn Borg, natuurlijk allemaal als professioneel tennisser. En daarom vinden wij dat dit 2-pack met tennis-boxershorts echt in het rijtje met grappige boxershorts thuishoort. Op de ene boxershort zijn tennisrackets en –ballen afgebeeld, op de andere alleen tennisballen.

Maak je outfit compleet met grappige sokken

Bij een grappige onderbroek horen natuurlijk grappige sokken. Wist je dat je bij DeSokkenbaas.nl terecht kunt voor veel leuke sokken met print van Happy Socks en Unabux? De sokken zijn verkrijgbaar per paar of in de vorm van een abonnement. Meer weten over DeSokkenbaas.nl? Neem even een kijkje op de website!

Over DeOnderbroekenbaas.nl

DeOnderbroekenbaas.nl is onderdeel van Tijdvooreennieuwe.nl. Bij Tijdvooreennieuwe.nl worden sokken en onderbroeken aangeboden in abonnementsvorm. Bij DeOnderbroekenbaas.nl kun je terecht voor onderbroeken per stuk en in abonnementsvorm en bij DeSokkenbaas.nl voor sokken per paar of in een abonnement. Wil je in contact komen met DeOnderbroekenbaas.nl? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@deonderbroekenbaas.nl. We helpen je graag!