We hebben alweer bijna een jaar te maken met het coronavirus en het heeft jouw leven waarschijnlijk ook veranderd. Weet jij nog wat je vorig jaar hebt gedaan op Valentijnsdag? Dit jaar zal alles anders zijn. Valentijnsdag valt misschien midden in de lockdown of wellicht net daarbuiten, maar zeker is dat je jezelf moet aanpassen dit jaar. Je kunt namelijk niet uit eten, de sauna bezoeken of een film kijken in de bioscoop. Daar mag je natuurlijk van balen, maar je kunt beter nadenken over wat nog wel mogelijk is en waar je plezier uit kunt halen. Als je jouw liefje dit jaar wil verrassen, moet je dus iets creatiever zijn dan voorgaande jaren. En uiteraard helpen wij je daar graag mee!

Uit in je eigen huis met jouw valentijn

Jouw geliefde is (in veel gevallen) de enige bij wie je geen rekening hoeft te houden met de 1,5 meter afstand en die je veilig mag en kan aanraken. Als je kinderen en huisdieren hebt, heb je meer geluk en mag je meer levende wezens knuffelen. Maar omdat Valentijnsdag toch echt de dag van de liefde voor je partner is, heb je dit jaar de kans om creatief te zijn en flink uit te pakken. Waarschijnlijk op een iets andere manier dan je gewend bent, maar er zijn nog steeds meer dan voldoende mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een weekend weg in je eigen huis? Zorg voor heerlijk eten en drinken, voor de favoriete muziek van je partner en voor een weekend vol ontspanning. Het ligt natuurlijk aan de mogelijkheden in jouw/jullie huis, maar een massage en ontspannen bad of douche zal vast geen probleem zijn. Je kunt het eigenlijk zo bont maken als je wil, dus leef je uit en verras jouw valentijn echt! En als je toch met zijn tweeën thuis bent, hoef je eigenlijk alleen ondergoed te dragen, toch?

Unieke valentijnscadeaus

Boxershorts, strings en hipsters, dat zijn de perfecte valentijnscadeautjes. Iedereen heeft tenslotte onderbroeken nodig en het fijne is dat je zelf ook nog iets hebt aan mooi ondergoed voor je partner. Ben je op zoek naar ondergoed voor jouw liefje, maar ben je niet zeker van je keuze? We leggen hier graag meer uit over de mogelijkheden bij DeOnderbroekenbaas.nl. Voor dames zijn er strings, hipsters en minishorts van Björn Borg en voor heren zijn er boxershorts van Muchachomalo, IAMTORO en Björn Borg. Muchachomalo heeft artistieke, kleurrijke prints en de boxershorts zijn gemaakt van zacht, maar zeer stevig katoen. Ze gaan dus superlang mee en zitten heerlijk! IAMTORO heeft boxershorts in effen kleuren en met patronen. Er is ontzettend veel aandacht geschonken aan de pasvorm. De boxershorts zijn aan de achterkant iets hoger en dat betekent dus nooit meer een bouwvakkersdecolleté! Door de belijning op de boxers, komen been- en bilspieren mooier uit. Je ziet er dus echt op je best uit in een boxershort van IAMTORO. Björn Borg kennen we allemaal, het vertrouwde merk en pionier als we het hebben over boxershorts met print.

Daten in coronatijd

Als je single bent, is de kans je eenzaam te voelen groter dan wanneer je een fijne relatie hebt. Lichamelijk contact zit er even niet in (als je jezelf aan de regels houdt) en het vinden van een date is sinds corona steeds moeilijker. De opties om iemand tegen te komen die je wel ziet zitten zijn flink beperkt. Een avondje stappen kan niet en dus moet je het doen met je uitje naar de supermarkt, het uitlaten van je hond en de ontelbare datingsites. En we begrijpen dat je niet altijd zit te wachten op het laatste voorbeeld. Is er wellicht toch iemand die je de liefde zou willen verklaren op Valentijnsdag? Dan kan dat ook heel eenvoudig op afstand! Bij DeOnderbroekenbaas.nl bestel je het ondergoed online en kan het bij de ontvanger van het cadeau bezorgd worden. Als je wil, voegen we een handgeschreven kaartje met jouw bericht toe aan je bestelling.

Geef een ondergoedabonnement als valentijnscadeau

Is een of een paar onderbroeken niet genoeg? Wist je dat je ook een abonnement kunt geven op boxershorts, strings, hipsters en minishorts? Een abonnement als cadeau is al mogelijk vanaf drie maanden, maar het kan ook voor onbeperkte tijd. Je ontvangt iedere maand een boxershort, string, hipster of minishort die wij voor je uitzoeken en laten thuisbezorgen, handig toch? Maak het helemaal compleet met een sokkenabonnement, dat kan namelijk ook. Kijk voor meer informatie op Tijdvooreennieuwe.nl.