Zonder onze mooie merken, zouden wij DeOnderbroekenbaas.nl niet zijn en daarom lichten we met dit artikel graag een van onze A-merken uit: IAMTORO. Ben jij er al bekend mee? IAMTORO is niet zomaar een merk, maar een lifestyle, een manier van leven. Met modellen met echte verhalen en streetwear, ondergoed en accessoires van hoge kwaliteit een merk dat we jou met alle liefde voorstellen. Lees snel verder en maak kennis met IAMTORO!

De IAMTORO-lifestyle

Leef jij de IAMTORO-lifestyle? IAMTORO gelooft dat jij op je best bent als je vol zelfvertrouwen jezelf durft te zijn. Je bent namelijk op je sterkst als jij jezelf bent en zo haal je dus zoveel mogelijk uit het leven: dan ben je een echte TORO (‘toro’ betekent trouwens ‘stier’ in het Spaans). IAMTORO heeft de missie om mensen te inspireren en te motiveren hun kracht te gebruiken. En de collectie streetwear, accessoires en ondergoed van IAMTORO helpt jou om je extra sterk te voelen en jouw doelen te bereiken.

Modellen: echte mensen met echte verhalen

IAMTORO werkt niet met zomaar modellen die er alleen leuk uitzien. De modellen van IAMTORO zijn ook echt TORO en laten met de verhalen uit hun verleden zien hoe ze zijn geworden wie ze nu zijn. Inspirerend en motiverend! En dat past natuurlijk perfect bij de missie die IAMTORO heeft.

Onderbroeken van IAMTORO

De basis van je outfit begint natuurlijk bij je boxershort. En de basis moet goed zijn, anders zal de rest van je outfit ook niet lekker zitten of niet goed staan. IAMTORO heeft veel aandacht besteed aan de pasvorm van de boxershorts en dat merk je direct als je deze draagt. Heb je wel eens last van een bouwvakkersdecolleté? Dat is met boxershorts van IAMTORO verleden tijd. De boxershorts zijn atletisch gesneden en aan de achterkant iets hoger, ideaal! Door de pasvorm blijven de onderbroeken gegarandeerd zitten en zakken ze niet af. Je zult met de onderbroeken van IAMTORO ook geen last meer hebben van irritaties: de naden zijn minimaal, de boxershorts zijn gemaakt van een ademende, zachte stof. En natuurlijk wil het oog ook wat. Je benen- en bilspieren komen extra mooi uit door de belijning van de onderbroeken.

Een boxershortabonnement van IAMTORO

Wist je dat het mogelijk is iedere maand een nieuwe boxershort te ontvangen van IAMTORO? Bij DeOnderbroekenbaas.nl kun je namelijk een abonnement nemen op de onderbroeken van IAMTORO. Het werkt heel eenvoudig: je geeft je maat aan ons door en bepaalt zelf hoe vaak je een nieuwe boxershort ontvangt. Dat kan namelijk een keer per maand, een keer per twee of per drie maanden. Je kunt een abonnement natuurlijk ook cadeau geven. Je maakt de ontvanger gegarandeerd blij met zo’n unieke verrassing. Iedereen heeft tenslotte ondergoed nodig en de boxershorts van IAMTORO zijn stijlvol én zitten heerlijk! Dit zijn de voordelen van een abonnement op een rijtje:

  • Nooit meer denken aan het kopen van ondergoed;
  • Je hoeft de deur niet meer uit om je ondergoed te kopen;
  • Iedere maand een verrassing op je deurmat;
  • Je betaalt geen verzendkosten;
  • Nooit meer onderbroekenstress;
  • Altijd unieke boxershorts in je kast;
  • Een boxershortabonnement is een uniek cadeau;
  • 100% coronaproof.

Er is meer dan IAMTORO-ondergoed

Ben jij op zoek naar het optimale draagcomfort gecombineerd met een unieke urban stijl? IAMTORO heeft naast ondergoed ook andere artikelen die jouw outfit en stijl compleet maken. Er zijn trainingspakken, t-shirts, hoodies en allerlei accessoires. Wat denk je van een sportieve baseball cap met IAMTORO-icoon of een warme beanie voor in de winter? En nu we voorlopig toch nog te dealen hebben met corona, maak je het helemaal af met een mondkapje van IAMTORO. Die zijn wasbaar en onverwoestbaar.