Alhoewel de corona-maatregelen nu eindelijk (beetje bij beetje) versoepeld worden, kun je eigenlijk nog steeds niet veel doen buiten de deur. Een avondje stappen bijvoorbeeld, dat zit er voorlopig echt nog niet in. Toch is het handig om je niet al te druk te maken om wat er allemaal niet kan, je hebt er veel meer aan om te bedenken wat je nu wél kan, toch? We geven je natuurlijk graag wat extra inspiratie!

Verras de mensen om je heen

Nu je waarschijnlijk toch niet op vakantie gaat en je verder ook weinig kunt doen, bespaar je automatisch geld. Je kunt dat geld natuurlijk veilig op je spaarrekening bewaren, maar in deze tijd kunnen veel mensen ook wel een opkikker gebruiken. Dus waarom verras je de belangrijke mensen om je heen niet met een leuk cadeautje of een gezellige avond?

Kook voor je vrienden

Op dit moment mogen we twee mensen thuis ontvangen en voor twee mensen kun je natuurlijk heerlijk koken! Na het lekkere diner, maak je er gewoon een klein feestje van. Er zijn genoeg livestreams die je kunt aanzetten. Ben je niet zo van het koken? Tover je woonkamer om tot een restaurant en haal eten af in de buurt of laat het bezorgen, nog makkelijker.

Wandelen!

Misschien komt al dat wandelen inmiddels ook je strot uit, maar je kan een wandeling minder saai maken door podcasts te luisteren of door Pokemon Go te spelen (ja, dat laatste is door de lockdown weer helemaal in). Wandel door het centrum en je komt overal leuke afhaaltentjes tegen waar je wat te drinken en vaak iets lekkers te eten kunt bestellen voor onderweg, perfect!

Lekker bewegen

Sporten zorgt ervoor dat je jezelf goed voelt. En bewegen kan nog steeds prima, met of zonder lockdown. Fietsen, hardlopen, krachttraining op openbare toestellen en als het weer wat warmer wordt: zwemmen in de natuur. Er zijn allerlei apps die je kunnen begeleiden met het behalen van jouw doelen, je hebt verder eigenlijk niets nodig (behalve een beetje motivatie ;)).

Spelletjes

Ben je niet zo van het bewegen? Er zijn ontzettend veel spelletjes die je alleen kunt spelen, maar je kunt ook een spelletjesavond bij jou thuis organiseren, met twee personen extra zijn er veel mogelijkheden!

Geef een boxershort cadeau: 100% coronaproof

Wil je iemand van een afstandje verrassen? Dat kan met een boxershort van Björn Borg of een van de andere A-merken binnen het aanbod van DeOnderbroekenbaas.nl. De onderbroek wordt dezelfde dag nog verzonden en is, als de post meezit, de volgende dag in huis! Is één onderbroek niet genoeg? In de shop vind je ook veel 2-packs en 3-packs, maar wat misschien nog leuker is: een ondergoedabonnement als cadeau.

Elke maand een nieuwe onderbroek

Het is bij DeOnderbroekenbaas.nl namelijk mogelijk een abonnement te nemen op jouw favoriete ondergoed. Er zijn boxershorts van Muchachomalo, Björn Borg, Zaccini en IAMTORO. Wie wil dat nou niet? Iedere maand, elke twee of elke drie maanden een gloednieuwe onderbroek thuisbezorgd. Je hebt verder dus helemaal geen omkijken meer naar het kopen van ondergoed, DeOnderbroekenbaas.nl kiest steeds weer een unieke boxershort voor je uit. Wie ga jij verrassen met een abonnement op boxershorts?

In contact met DeOnderbroekenbaas.nl

Wij zijn online te volgen op Facebook en Instagram. Daar zie je bijvoorbeeld leuke acties, blogs, de nieuwste producten en reacties van klanten. Heb je directe vragen voor ons? Die mag je mailen naar info@deonderbroekenbaas.nl. Onze onderbroekenbazen reageren zo snel mogelijk op jouw mail.