Wij willen het nieuwste merk binnen de collectie van DeOnderbroekenbaas.nl graag aan jou voorstellen. Vanaf nu bieden wij namelijk ook de vrolijke boxershorts van Zaccini aan in een abonnement voor heren. En dit abonnement bestel je bij ons voor een bijzonder fijne prijs! We praten je in dit artikel helemaal bij met alles wat jij wil weten over het merk (en het ondergoed van) Zaccini.

Zaccini-boxershorts voor heren

De onderbroeken van Zaccini zijn gemaakt van voornamelijk katoen en een beetje elastaan en hebben unieke prints. Er zijn prints met bijvoorbeeld groente, fruit en andere voedingsmiddelen, dieren, planten en bomen, maar Zaccini produceert ook effen boxershorts, in basic en in felle kleuren. Met een abonnement op onderbroeken van Zaccini van DeOnderbroekenbaas.nl ontvang je een leuke mix van effen boxershorts en boxershorts met unieke prints. De boxershorts zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL.

Over Zaccini Underwear

Zaccini is al op de markt sinds 2008 en heeft inmiddels al meer dan 200 verkooppunten in Nederland. Met een klein creatief en passievol team produceert Zaccini boxershorts van kwaliteit tegen een supervoordelige prijs. Over de kwaliteit zijn we alleen maar positief, de boxershorts van Zaccini hebben veel draagcomfort, zijn aansluitend en slijten niet snel. Het materiaal van de onderbroeken is namelijk behandeld, zodat ze extra lang meegaan, de kleur niet vervaagt en jij ze zorgeloos kunt wassen en drogen. De eigentijdse prints op de boxershorts worden nauwkeurig uitgezocht en geselecteerd, voordat ze verschijnen op het Zaccini-ondergoed. Zaccini vindt een lach op jouw gezicht belangrijk en met die gedachte bouwt het merk iedere dag aan Zaccini Underwear. En met de happy onderbroeken met print of in effen kleuren, weten wij zeker dat die lach er zal zijn!   

Neem een supervoordelig boxershort-abonnement

Het is bij DeOnderbroekenbaas.nl mogelijk elke maand een nieuwe boxershort van Zaccini te ontvangen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een abonnement bestellen en dat is zeer eenvoudig: je gaat naar deze pagina voor het Zaccini-abonnement, geeft je maat door en ook hoe vaak je een verse onderbroek van Zaccini wil ontvangen. Dat kan namelijk een keer per maand, eens per twee of eens per drie maanden: aan jou de keuze!

Over DeOnderbroekenbaas.nl

DeOnderbroekenbaas.nl is onderdeel van Tijdvooreennieuwe.nl. Daar worden sokken en ondergoed aangeboden in abonnementsvorm. Wil je liefst eerst de ervaringen van andere klanten bekijken, voordat je jouw bestelling plaatst? Dat snappen wij en daarom is DeOnderbroekenbaas.nl aangesloten bij Kiyoh, een onafhankelijke review-website waar klanten hun beoordelingen achterlaten. Zoals je ziet blijven de positieve beoordelingen binnenstromen en daar zijn we natuurlijk supertrots op. Je kunt DeOnderbroekenbaas.nl ook volgen op Facebook en Instagram voor leuke aanbiedingen en de laatste nieuwtjes. Wil je contact met DeOnderbroekenbaas.nl? Stuur dan een e-mail naar info@deonderbroekenbaas.nl. We helpen je graag!